Рефрижераторний фургон і холодильне обладнання на Hyundai HD78.

Нове рішення для транспортних перевезень з обов’язковим дотриманням нестандартного температурного режиму для об’єктів, що перевозяться – рефрижератор Хендай. Даний транспортний засіб розроблено фахівцями торгової марки Polycar, і призначено для вирішення широкого кола транспортних завдань господарського або громадського характеру.

Створений на нашому виробництві рефрижераторний фургон встановлений на шасі вантажного автомобіля Hyundai марки HD78 Super Cab, оснащеного дизельним 4-хцілінровим двигуном з потужністю 140 к.с, механічною 5-ступінчастою коробкою передач , колісна формула 4х2. Кабіна автомобіля стандартна, тримісна, однорядна.

Встановлений нами на шасі даного авто фургон має загальні габарити (розміри внутрішні, наведені в мм):

  • довжина 4700;
  • ширина 2100;
  • висота 2100.

Разом загальний внутрішній об’єм фургона складає близько 20 м³. Базується вся конструкція на надійної звареної рами з підвищеними показниками міцності. Термоизолирующая обробка вантажного відсіку виконана з набраних сендвіч-панелей по зовнішній стороні по гранях оброблених алюмінієвими профілями, що забезпечують необхідну жорсткість при динамічних навантаженнях, що виникають при транспортних операціях. З алюмінієвого листа виконана отбортовка по периметру підлоги в нижній частині стінок фургона та дверей. Пол авторефрижератора також має термоізоляційний прошарок та з внутрішньої сторони оброблений бакелітовій фанерою з чудовими показниками волого- та зносостійкості.

На вході в фургон встановлені двостулкові двері орного типу з якісним ущільнюючим обрамленням, стопорною фурнітурою та фіксаторами у відкритому положенні. Для полегшення входу в вантажний відсік під днищем фургона передбачена висувна драбина та міцна рукоять на торцевій поверхні правої стінки. Вся фурнітура, петлі та інші елементи оздоблення мають оцинковане покриття з підвищеними корозієстійкими властивостями.

Для забезпечення необхідного температурного режиму в вантажному відсіку даний транспортний засіб оснащено холодильною установкою Thermal Master T1400H3, здатної забезпечити широкий температурний діапазон. Усередині фургона передбачена освітлювальна система (з LED-елементами) та датчики контролю температури, показання яких виводяться на пульт управління холодильним обладнанням, встановленим в водійських кабіні.

Областю застосування даної розробки можуть бути будь-які комерційні перевезення швидкопсувних продуктів харчування, які для транспортних операцій підлягають глибокому заморожуванню.

Відео рефрижераторного фургона на Hyundai HD78.

Наверх