Переходимо на наступний рівень – новий промтоварний фургон Polycar.

Презентуючи цей транспортний засіб, ми можемо з упевненістю стверджувати, що нашому підприємству вдалося створити майже ідеальний промтоварний фургон.

Представлена тут розробка торгової марки Polycar – це вантажний автомобіль, призначений для більшості комерційних перевезень. Базою для нього послужило шасі авто Ford Transit L2 350, широко експлуатується в нашій країні в найрізноманітніших сферах діяльності.

На вказане шасі нами встановлено вантажний фургон, який базується на рамної конструкції, виготовленої з алюмінієвих профілів. Елементи рами фургона, мають чудові показники по частині жорсткості та міцності, а також малу власну вагу, завдяки чому дозволяють більш ефективно використовувати загальну вантажопідйомність авто.

Крім цього, рамна конструкція не схильна до корозійних явищ, довговічна і не вимагає додаткового догляду в процесі експлуатації.

На раму встановлений короб фургона, каркас якого також виготовлений з алюмінієвих профілів, а в якості обшивки використана сендвіч панель. Завдяки чому при збереженні загальних міцних показників, забезпечується необхідний рівень вологонепроникності та захисту від корозійного впливу при зниженні маси фургона.

Фургон оснащено трьома дверима поворотно-відкидного типу, двостулкові двері в задній частині вантажного відсіку і одна з правого боку в середній частині. Двері також виготовлені з алюмінієвого профілю. Пол всередині фургона – бакелітова фанера підвищеної вологостійкості. По периметру підлоги передбачена отбортовка з алюмінієвих профілів.

Зовнішня сторона стіновий обшивки являє собою цільнолистовий елемент великої площі, що дозволяє нанесення візуальної інформації рекламного характеру, логотипу компанії, експлуатує дане авто, і інших інформаційних засобів.

Додаткові деталі оснащення автомобіля:

  • висувна драбина в задній частині авто під днищем вантажного відсіку. Оснащена фіксатором, що запобігає несанкціоноване висування. Має надійне антикорозійне покриття;
  • фурнітура, застосована для обробки, це запірні пристрої для закритого положення дверей з замками, фіксатори для відкритого положення, петлі. Все компоненти фурнітури мають просту та надійну конструкцію, довговічне корозієстійке покриття, прості в експлуатації;
  • обмежувачі в міжосьових просторах (велоотбойнікі). Також виготовлені з алюмінієвих профілів, виконують свою важливу захисну функцію, не обтяжуючи конструкцію фургона;
  • сигнально-габаритна обробка. Обклеювання світловідбиваючої стрічкою передбачена на стінках вантажного відсіку та в його задній частині по периметру тильної сторони фургона.

Кабіна автомобіля стандартна, однорядна, водійське і два пасажирських сидіння. Даний транспортний засіб може бути використано для всіх різновидів вантажних перевезень, включаючи перевезення продуктів харчування (за винятком тих їх різновидів, для яких повинні бути передбачені особливі температурні умови), промислових товарів, меблів, віконно-дверної продукції тощо. Можлива експлуатація для квартирних переїздів та інших напрямків використання.

Даний автомобіль вдало комбінує високу маневреність в умовах завантажених міських вулиць з підвищеною місткістю вантажного відсіку. Плюс до цього довговічність та практичність всіх елементів конструкції рами і фургона. Промтоварний фургон даного типу на базі Ford Transit присутній в наявність і доступний для замовлення.

Відео промтоварного фургона на базі Ford Transit.

Наверх