Партія пересувних поштових відділень на базі Fiat Doblo.

Далеко не в кожному населеному пункті України може бути власне поштове відділення. Не завжди це економічно вигідно, не завжди є достатньо коштів та ресурсів для того, щоб організувати такий об’єкт в кожному селі. Однак є серйозна потреба в тому, щоб на карті нашої країни не було «ведмежих кутів» та недосяжних територій для поштових доставок. І Укрпошта придумала рішення для цієї проблеми – мобільні поштові відділення, здатні дістатися до найвіддаленіших сіл.

Перша партія таких пересувних поштових пунктів вже вирушила виконувати свою важливу місію по дорогах різних областей України. Працюють вони в Київській, Чернігівській, Черкаській, Чернівецькій, Одеській, Закарпатській та Херсонській областях. Загальна кількість таких мобільних відділень Укрпошти, виконаних нашою компанією склало п’ятсот штук, вони оснащені всім необхідним в сучасних умовах та готові до виконання найскладніших завдань з доставки.

Оснащення та роботи з оформлення цих транспортних засобів з розширеними можливостями робили фахівці торгової марки Polycar.

Нагадаємо, що в якості базового шасі для даних мобільних поштових відділень використовувалися автомобілі Fiat марки Doblo. Авто такого типу досить популярні в нашій країні в особистому та виробничому користуванні, але в якості пересувного робочого місця використовуються, мабуть, вперше.

Чим же нами були оснащені ці Фіати. Фахівці поштової служби в салоні автомобіля отримали:

  • зручний і місткий відкидний робочий стіл та висувний планшет для роботи з посилками, кореспонденцією та документацією;
  • комфортабельне робоче крісло з ременями безпеки для фахівця, обслуговуючого відвідувачів;
  • набір необхідних супутніх пристосувань для розміщення в них пошти, яка перевозиться та кореспонденції. Це полки, ящики і скриньки різної місткості з дверцятами, що закриваються і без них, та інші елементи обробки, характерні для робочого кабінету в звичайному відділенні Укрпошти;
  • ннадійний сейф власного виробництва для перевезення серйозних матеріальних цінностей;
  • електричні гнізда, завдяки яким можна використовувати різну організаційну техніку, підзарядити батареї у гаджетів, які можуть використовуватися для роботи та особистого користування;
  • є GPS-засоби. Без них зараз ніхто в далеку дорогу вже не відправляється, це обов’язкова частина екіпіровки;
  • камера спостереження за робочим місцем з функцією реєстратора;
  • пристрій сигналізації.

Це робочий кабінет для фахівця, а є ще містке вантажне відділення для великогабаритних посилок. Влаштовано воно в тильній частині авто з окремим входом. Для його обробки використаний листовий алюміній, завдяки чому нам вдалося зробити вантажний відсік досить міцним, досить зносостійким, абсолютно вологостійким, а також максимально легким. Внаслідок цього вантажопідйомність Фіата може бути використана максимально ефективно для вантажів, що перевозяться. У відсіку передбачена міцна полиця з різними варіантами установки, що дозволяє заповнювати весь його простір.

Крім цих засобів оснащення також виконано загальне зовнішнє оформлення автомобілів. Узнаваемость Укрпошти: її логотипи та головний слоган, необхідні для правильного сприйняття цих поштових відділень потенційними користувачами послуг, та інша візуальна інформація винесені на зовнішню обшивку авто.

Результат нашої роботи перед вами і вже відправився в експлуатацію, розвозячи поштові відправлення по багатьом містам, містечкам і селам України.

Відео виробництва партії пересувних поштових відділень.

Наверх