Термоізоляція фургона та монтаж ХОУ на Volkswagen Caddy.

Найширша затребуваність транспорту, здатного створювати особливі кліматичні умови для вантажу, що перевозиться, послужила тому, що виробництво ізотермічної техніки стало одним з найважливіших напрямків діяльності торгової марки Polycar. Нами проведена термоізоляція цельнометаллического фургона з установкою всередині вантажного відсіку кліматичного обладнання, здатного створювати широкий спектр температур.

За базу для даного спеціального транспортного засобу використаний автомобіль Volkswagen Caddy, часто використовуваний в якості малогабаритного вантажного авто для вантажних та пасажирських перевезень. Під термокапсулу переобладнано його вантажне відділення зі збереженням загальної площі під завантаження і робочого простору всередині нього.

Термоізоляція кузова виготовлена за допомогою напилення щільного поліуретанового шару в простір між обшивками корпусу автомобіля. При цьому, незважаючи на чудові механічні та властивості міцності утеплювального матеріалу, щоб уникнути просідання внутрішньої обшивки капсули нами зроблені додаткові обробні заходи для ущільнення посадки. Що повинно запобігти деформуючим явищам (просідання внутрішньої обшивки) в майбутньому в процесі експлуатації транспортного засобу.

Внутрішня поверхня термокапсули виготовлена з алюмокомпозіта. Надійного і довговічного матеріалу з чудовими зносостійкими і корозієстійких властивостями. Стики між листовими елементами в цьому шарі обшивки оброблені надійними герметиками і є повністю непроникними для випадково розлитої рідини.

Поверхня підлоги оброблена листовим алюмінієм гофрованого типу. Стикові з’єднання виготовлені із застосуванням зварювання. З цього ж матеріалу виготовлена отбортовка – внутрішнє покриття в нижній частині стінок фургона, що стикається з підлогою.

Автомобілі Volkswagen Caddy є п’ятидверними моделями, тому нами збережені функціональні властивості всіх трьох дверей вантажного відсіку – двох стулок в задній частині фургона і одиночної відкидний двері в передній частині з правого борту. Вантажно-розвантажувальні операції можуть проводитися через будь-яку з названих дверей. Для того щоб при їх відкриванні різко не порушувався температурний баланс усередині термокапсули, обидва входи оздоблені щільними пластиковими завісами полосного типу (ПВХ-штори).

Усередині фургона встановлені освітлювачі з LED-елементами з тривалим робочим ресурсом і чудовими показниками освітленості.

Потрібний температурний режим забезпечується холодильною установкою Thermal Master T400R, що працює в найширшому діапазоні температур. Холодильна установка працює від штатного кондиціонера автомобіля. В роботі кліматичної техніки передбачений режим підігріву. Що дозволяє даний автомобіль використовувати не тільки для перевезення продуктів в стані глибокої заморозки, а й інших видів промислової продукції, для якої необхідні більш високі температурні режими. Внаслідок чого суттєво розширюється сфера можливого застосування даного транспортного засобу в комерційних цілях.

Наверх