Промтоварний фургон з можливістю бокового завантаження на базі Ford Transit.

Поповнення в ряду автомобільних розробок для комерційних перевезень від торгової марки Polycar – промтоварний фургон підвищеної місткості з чудовими технічними характеристиками.

Виробництво фургона даного типу нами було здійснено на базі шасі вантажного автомобіля Ford Transit Single Chassis L5. Фургон виконано каркасного типу на базі посиленої сталевої платформи. Елементи рамного каркаса, мають підвищені показники міцності та жорсткісних властивостей. Платформа має хороший протівокоррозінний ресурс, завдяки спеціальному покриттю, виготовленому методом гарячого цинкування.

З метою ефективного зменшення динамічних навантажень, що виникають при русі, рамна конструкція оснащена посиленими лонжеронами, які стабілізують всю систему.

Габаритні розміри даного промтоварного фургона :

  • довжина 5,15 м;
  • ширина 2,1 м;
  • висота 2,1 м.

Таким чином, загальний об’єм внутрішнього простору фургона складає близько 20 м³.

Стінова і стельова зовнішня обшивка – алюмокомпозітна панель, на кутових стиках посилена алюмінієвим куточком. Поєднання таких матеріалів надає конструкції фургона необхідну міцність та жорсткість при протистоянні всім видам навантажень, що виникають при експлуатації авто.

Обшивка підлоги – бакелітова фанера з хорошими показниками по частині вологостійкості, здатності протистояти механічному впливу та зносу в процесі експлуатації. При проведенні транспортних операцій вантаж, що перевозиться може закріплюватися всередині фургона за допомогою спеціальних кріпильних петель, вмонтованих в підлогу. Загальна кількість петель – 8 шт, по 4 уздовж кожної стіни. На стінках всередині фургона передбачена сталева смуга з технологічними отворами для фіксації як гнучких кріпильних елементів (ремені, троси та інше) так і жорстких розпірних штанг для вантажів, що перевозяться.

Для зручності проведення вантажно-розвантажувальних операцій конструкція забезпечена двостулковими дверима в задній частині. А також права частина фургона виготовлена у вигляді двох орних горизонтальних створок, що дозволяє здійснювати вивантаження (або завантаження) через більш широкий отвір, значно скоротивши необхідний для цього час. Крім того, дана конструкція дає можливість застосовувати засоби механізації вантажно-розвантажувальних робіт: пересувні конвеєри, навантажувачі, та іншу вантажну техніку.

Дверна фурнітура виготовлена в надійному протикорозійному виконанні, дверні портали мають обробку з нержавіючої сталі. Усередині фургона освітлювальне обладнання – LED-світильники, передбачена сигнально-відображає обклеювання по периметру фургона зовні.

Даний вид кузовного обладнання широко затребуван в комерційних вантажоперевезеннях, а такий варіант виконання дозволяє збільшити термін служби фургона, а також поліпшити показники швидкості та ефективності вантажно-розвантажувальних робіт.

Наверх