Ще один борт-тент, виконаний в Polycar, на базі Hyundai HD78.

Чергова пропозиція від торгової марки Polycar для сфери вантажних господарських перевезень – бортова платформа тентованого типу, виготовлена нами на замовлення для комерційного користувача.

Виробництво бортової платформи в даному випадку здійснено на базі шасі вантажного автомобіля Hyundai HD78 Super Cab. Авто обладнано дизельним 4-хціліндровим двигуном, потужність якого 150 л. с., 5-ступінчастою коробкою передач механічного типу. Машини цієї марки давно працюють в нашій країні в різних виробничих сферах діяльності, чудово показали себе в самих різних експлуатаційних умовах.

Для даного авто нами розроблена бортова платформа, каркас якої виконаний бортовими елементами, що складаються зі спеціального анодованого алюмінієвого профілю. Платформа кріпиться до рами за допомогою болтового з’єднання, забезпеченого демпфірувальними вставками, які чудово поглинають динамічні навантаження. Використання алюмінієвого сплаву в конструкції бортів та підрамника дозволило значно знизити загальну масу надбудови і збільшити корисну вантажопідйомність автомобіля.

Для забезпечення можливості використання повної вантажопідйомності транспортного засобу ми створили, за допомогою тенту, місткий простір з розмірами (в мм) 4800 2300 2200. Каркас утворений профільованими елементами, матеріал яких – сталева труба з поперечним перерізом (в мм) 25:50. Пофарбовані деталі каркаса стійкою до різних видів впливу фарбою. Стінки утворені гратчастої дерев’яною конструкцією, що з’єднується з каркасними деталями стиковим чином вставленим в пази, передбачені на алюмінієвих профілях.

Конструкція покривається міцним тканинним тентом, виготовленим з щільної, непромокаючої тканини. Тент легко натягується на каркасну конструкцію завдяки передбаченим гумовим вставкам, також легко демонтується в разі виробничої необхідності. Фіксується тент на поверхні, що покривається за допомогою ременно-петлевого та трос-петлевого з’єднань. Для цього по периметру елементів тенту передбачені петлеві прорізи з металізованої обробкою, а елементи каркаса і бортова конструкція обладнані вушками для фіксуючих ременів та тросів.

Пол в фургоні оброблений міцною бакелітовою фанерою з чудовими зносостійкими та вологовідштовхувальними властивостями. Для оснащення фургона використана якісна фурнітура:

  • запірні елементи для бортів;
  • петлі;
  • провушини.

Також нами для обробки даного авто використані такі елементи:

  • пластикові крила;
  • огорожа для міжосьового простору (велоотбойнікі) з алюмінієвого профілю;
  • додаткова стійка на платформі;
  • світлова обробка маркерними вогнями;
  • обклеювання каркаса бортової конструкції світловідбиваючої стрічкою.

Отриманий в результаті Хендай бортовий чудово адаптований до всіх різновидів господарської діяльності, пов’язаних з вантажними перевезеннями. Заявлена виробником вантажопідйомність (близько 3,8 тонн) може бути сповна використана для транспортування найширшого асортименту вантажів.

Наверх