Рефрижераторний фургон Polycar на Isuzu NQR90.

З моменту початку активного використання ізотермічного автомобільного транспорту для комерційних перевезень істотно пожвавилась торгівля продуктами харчування та рядом специфічних товарів. Крім продуктів в глибокому заморожуванні особливих температурних умов перевезення вимагають лікарські препарати, квіти, деякі хімікати та ряд інших вантажів. Тому поряд з промтоварними та хлібними фургонами в сфері надання транспортних послуг авторефрижератор та інша изотермическая техніка буде затребувана завжди.

Перед нами нова розробка в цій галузі від торгової марки Polycar рефрижераторний фургон, виготовлений на базі вантажного авто ISUZU марки NQR90L-K. Автомобіль оснащений дизельним агрегатом потужністю 155 кінських сил, з обертовим моментом 419 Нм, колісна формула 4х2, кабіна стандартна укорочена 3-х місна однорядна. Загальна вантажопідйомність шасі, заявлена виробником, 6,46 т.

Зазначене шасі нами оснащено ізотермічним фургоном бескаркасного типу з загальними лінійними розмірами:

  • длина 5000 мм;
  • ширина 2100 мм;
  • высота 2000 мм.

Фургон встановлений на платформу, виготовлену із спеціального алюмінієвого профілю з гвинтовими кріпленнями до рами з попередньо встановленими демпфірувальними елементами. Також фургон по стикових лініях окантований анодованим алюмінієм.

Стінки фургона являють собою конструкцію з сендвіч-панелей з термоизолирующим шаром з пінополістиролу екструдованого типу.

Термоізолюючий шар передбачений також в стелі та в підлозі фургона. Пол з внутрішньої сторони оброблений шаром влагоустойчивой бакелітовій фанери. По периметру підлоги встановлена отбортовка з листового профільованого алюмінію. Стики між стінками та стелею зсередини окантовані алюмінієвим профілем.

Вхід в фургон – двостулкові відкидні двері в задній частині відсіку аналогічної конструкції (обшивки з плоского склопластику з обох сторін та ізоляційний шар всередині з відбортовкою внизу). Вхід оснащений рукояткою та висувною драбиною для зручного доступу всередину. Сумарний об’єм внутрішнього простору фургона складає близько 20 м³, що є досить значним показником і вкупі із загальною вантажопідйомністю дозволяє перевозити велику кількість вантажу, включаючи великогабаритні об’єкти.

Холодильне обладнання, яким оснащений даний рефрижераторний фургон – це Thermal Master T1400H3, здатне забезпечити різні температурні режими перевезення. Пульт управління холодильною установкою виведений на водійську панель, що істотно спрощує експлуатацію транспортного засобу в цілому.

Також для зручності експлуатації автомобіль оснащений:

  • набором фурнітури з чудовими антикорозійними властивостями, яка включає в себе: запірні пристосування для стулок в закритому стані, фіксатори у відкритому стані, необхідні для проведення всіх різновидів вантажно-розвантажувальних заходів. А також дверні петлі і рукояті;
  • освітлювальним пристроєм LED-зразка всередині фургона з вимикачем на вході;
  • зовнішньої сигнально-світловий обробкою. Зі світловідбиваючими наклейками та габаритними вогнями;
  • пристроями безпеки, що захищають міжосьовий простор з (велоотбойнікі). Виготовлені з міцних алюмінієвих профілів.

Все це робить даний транспортний засіб чудовим елементом автомобільного парку будь-якого транспортного підприємства, що займається всіма видами вантажних комерційних перевезень. Надійним в технічному відношенні та практичним по частині рішення більшості виробничих завдань.

Наверх