Мобільні центри надання адміністративних послуг виробництва Polycar.

Новітня розробка від торгової марки Polycar мобільні ЦНАПи – це мобільні офіси, призначені для сфери надання адміністративних послуг населенню, позбавленому з тих чи інших причин можливості звернутися в органи державного управління України.

У наші дні подібні об’єкти виявилися затребуваними в зоні військових дій на сході нашої країни, де громадяни, які постраждали в результаті триваючого конфлікту, і переселенці з ОРДЛО можуть звертатися в мобільний ЦНАП з найрізноманітніших питань.

Замовником проекту був ПРООН в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки уряду Канади. Ми дуже раді, що в черговий раз нам випала можливість зробити свій внесок у зміцнення миру в Україні.

Наша задача була виготовити такий пересувний офіс, оснастивши його всім самим необхідним для комфортної та ефективної роботи спеціалістів з органів державного управління. А також зробити все для того щоб громадяни, що звертаються за допомогою під час свого візиту не відчували жодних труднощів при отриманні державних послуг. Можна з упевненістю стверджувати, що нам це вдалося.

Зроблені нами офіси-трансформери пересувного типу оснащені всім, що потрібно в сучасних умовах. Тут є робоче приміщення, розраховане на чотирьох співробітників. З зручними робочими місцями та місцями для відвідувачів. Для останніх, до речі, обладнані зручні висувними ступені, а також підйомні пристосування для громадян з обмеженими можливостями. Над входом передбачена висувна маркіза для захисту від атмосферних опадів. У робочому стані за допомогою гідравлічного обладнання внутрішній простір збільшується практично в 2 рази (площа приймальні 25 кв. м.). Управління всіма механізмами здійснюється за допомогою пультів дистанційного керування. Для зберігання документації передбачені штатні місця зберігання: шафи, полиці та сейф. Автомобіль укомплектований системою електроживлення у вигляді дизельного генератора та системою водопостачання, які винесені в окремий відсік в передній частині кузова і за допомогою яких можна функціонувати незалежно від стаціонарних джерел.

Крім робочого відсіку, є транспортне відділення для співробітників шо перевозяться, передбачений зручний і комфортабельний санвузол з системами водопостачання та водовідведення. У санвузлі встановлено відкидний пеленальний столик для відвідувачів з дітьми. Конструкція фургону повністю автономна, має великий запас води та об’ємний накопичувач для стічних вод.

Фургон має шар термоізоляції, але додатково кліматичний режим забезпечується системою опалення та системою кондиціонування повітря, що дозволяє надавати послуги в комфортних умовах як для персоналу ЦНАП так і для населення.

Додатково, конструкцією фургона передбачені необхідні елементи для підключення та використання зовнішнього джерела електроенергії для живлення освітлення, оргтехніки, мережевого обладнання та інших необхідних електроприладів.

Дана розробка може бути використана в багатьох сферах в якості мобільного офісу, штабної машини або пункту надання різних видів послуг.

В даному проекті необхідно було виконати та укомплектувати 4 одиниці мобільних центрів надання адміністративних послуг. Замовлення було виконано і передано в строк.

Відео мобільного центру надання адміністративних послуг.

Наверх