Партія Renault Master з фургонами для перевезення хлібобулочних виробів.

Хлібні фургони, розроблені в Polycar, відрізняються чудовим набором експлуатаційних характеристик, простотою використання та довговічністю конструкції. Одна з найбільш свіжих розробок в цій сфері – партія хлібних фургонів в кількості 10 одиниць, створених на базі шасі автомобіля Renault Master L3H1.

Точніше буде сказати, що в даній партії мова йде про декілька варіантів фургонів з схожим устроєм та майже ідентичними характеристиками, які відрізняє тільки загальна місткість. Один вид фургонів розрахований на одночасне перевезення до 120 хлібних лотків, другий до 96 лотків.

А в тому, що стосується інших елементів влаштування, то зазначимо, що в обох випадках базою для вантажного відсіку служить міцна платформа, виготовлена з алюмінієвого профілю і закріплена на рамі автомобіля. Кріплення містять демпфуючі вставки, які відмінно поглинають динамічні навантаження при русі авто.

Стінки фургона складаються з декількох шарів:

  • зовнішня обшивка – це композитний алюмінієвий лист, з відмінними антикорозійними властивостями, досить міцний та надійний;
  • внутрішня обшивка – це оцинкований сталевий лист з чудовими показниками стійкості щодо агресивних хімічних середовищ;
  • ізоляційний шар – пінополістирол.

Покриття підлоги – це вологостійка бакелітова фанера, має високі характеристики довговічності. Зовнішнє оздоблення включає в себе обрамлення кутів, виготовлене з металевого гнутого профілю (анодований алюміній).

Експлуатаційні умови для даного авто передбачають обов’язкову наявність декількох дверних отворів. Для більш містких фургонів – це 5 дверей, для менш містких, відповідно, 4 двері. Дверні портали у всіх випадках виконані з нержавіючої сталі, ущільнення кромок дверей – зносостійка гума. Фурнітура має надійне, сучасне та практичне виконання. На дверях, а також в передній та задній частинах фургона передбачені вентиляційні решітки.

Усередині вантажного відсіку передбачена освітлювальна система з LED-світильниками. На зовнішніх кутах фургона габаритні вогні також LED-типу.

Внутрішня функціональна отделка – рамно-каркасні направляючі для встановлюваних хлібних лотків. Виконання цих конструкцій дозволяє перевозити в такому фургоні всі види хлібобулочної та кондитерської продукції з гарантованою безпекою зовнішнього вигляду та споживчих властивостей. Як матеріал для направляючих також використовуються матеріали підвищеної міцності та нейтральні до агресивних хімічних середовищ.

Партія з 10 автомобілів Renault Master з хлібними фургонами нашого виробництва була передана замовнику і в даний момент вони вже приступили до доставки хлібобулочної продукції.

Наверх