В ряду рефрижераторів прибуло.

У деяких випадках теплі відносини з замовниками починаються… з рефрижераторного фургона. Машина, оснащена надійним холодильним обладнанням, забезпечує свіжість для чутливої до температурного режиму продукції при будь-якій погоді за бортом.

Фахівці компанії Polycar зібрали черговий реф для великого аграрного підприємства, запропонувавши вигідне рішення проблеми збереження продуктів з коротким терміном придатності.

Секретні технології на службі аграріїв

У хорошій холодильній техніці (тим більше пересувній!) Важливо не тільки генерувати холод – в цьому проблеми якраз немає – але і утримувати негативні температури в режимі енергозбереження. Це економить і паливо, і кошти, і час, отже, покращує відносини з партнерами.

В якості ізоляції ми використовували пінополіуретан і наборні сендвіч-панелі загальною товщиною 50 мм. Зовнішній шар виконаний з оцинкованої листової сталі, додатково захищеної антикорозійним полімерним покриттям. Підлога також термоізольований та вкритий настилом з бакелітовій вологостійкої фанери товщиною 21 мм.

Внутрішні розміри фургона:

  • 4050 мм – довжина;
  • 2000 мм – ширина;
  • 1900 мм – висота.

Холодильне обладнання Thermal Master T1400H здатне підтримувати температурний режим від -5 до +15 °С. Хочеться сказати, що з таким рефрижератором стає тепло на душі, хоча в самому рефе реально холодно!

Обладнання встановлене на базі Ford Transit. Це надійна робоча лошадка, яка показала себе на службі в якості поліцейських автомобілів, машин аварійних служб, пасажирських авто та «швидкої допомоги». Додатковий плюс експлуатації маневреної і невибагливої техніки – помірна витрата палива.

Рефрижераторний форд продовжує традиції попередників. Універсальний транспорт з холодильним обладнанням можна використовувати для перевезення продуктів з коротким терміном придатності, а також вантажів, що вимагають дотримання певного температурного режиму (хімікатів, квітів та інших товарів), таким чином даний автомобіль може стати надійним помічником для таких напрямків, як:

  • продуктові мережі;
  • ресторани та готелі;
  • фармацевтичні компанії;
  • транспортні компании та інші.

Мінімум вкладень при максимумі віддачі – відмінна риса рефів від Polycar.

Наверх