Ізотермічний hyundai HD78 для перевезення лікарських препаратів.

Якщо діяльність вашого підприємства пов’язана з перевезенням продукції з особливими вимогами до температурних показників, то нова розробка від торгової марки Polycar буде корисним елементом вашого автопарку. В даному випадку це ізотермічний фургон з набором чудових експлуатаційних характеристик.

В якості основи для цієї розробки використано шасі автомобіля Hyundai HD78, для оснащення якого нами спроектований фургон ізотермічного типу безкаркасної конструкції. Основу фургона виконано зі спеціальних алюмінієвих профілів. Алюміній також використаний в якості матеріалу для зовнішнього обрамлення стикових з’єднань.

Стінки, стелю та двері фургона виконано з термоізолюючих панелей, що включають зовнішню та внутрішню обшивки з армованого склопластику зі спеціальним покриттям, що захищає від ультрафіолету. Теплоізолятор – еструдований пінополістирол товщиною 50 мм.

Підлога всередині фургона також виготовлена з термоізоляцією, покриття підлоги – наливне, протиковзке.

Важливий компонент ізотермічних показників фургона – це якість виконання дверей, запірних пристроїв до них та ущільнювачів. Ущільнювач – двокамерне гумове оздоблення, замки штангового типу з нержавіючої сталі.

Основною сферою експлуатації, в якій зможе застосовуватися даний ізотермічний Hyundai, вважається транспортування охолоджених продуктів харчування (м’ясо, риба, овочі та інше). для яких характерні специфічні умови зберігання та транспортування – а також квіти, ліки (як, власне в даному випадку) і т.д.

Крім цього, властивості міцності фургона, зносостійкість та корозійна стійкість основних його елементів відкривають широкі можливості по його застосуванню для найширшого спектра комерційних перевезень.

Наверх