Автомобілі швидкої медичної допомоги на базі Volkswagen Crafter.

Швидка медична допомога завжди прибуває до хворого вчасно – це аксіома, у якій не повинно бути винятків.

У Polycar представили цілий парк машин в кількості 114 одиниць на базі Volkswagen Crafter – 75 автомобілів класу В та 39 класу С. Партія буде поставлена Центрам екстреної медицини в Київській, Львівській, Харківській, Черкаській, Луганській, Миколаївській, Волинській, Рівненській, Закарпатській, Сумській , Іваново-Франківській, Херсонській, Кіровоградській та Хмельницькій областях. Дана закупівля автомобілів проводилася ДП «Медичні закупівлі України» централізовано для Центрів екстреної медицини в різних регіонах.

Кожен автомобіль швидкої допомоги, виконаний на базі Volkswagen Crafter, оснащений сучасним дизельним двигуном стандарту EURO 5 та повним приводом. Можливостей машини швидкої допомоги вистачає, щоб прийти на допомогу хворим у віддалених куточках країни, а комплектація і обладнання дозволяють надавати екстрену допомогу в самих різних ситуаціях.

Техніка укомплектована всім необхідним для проведення екстрених лікарських заходів. Продумана кожна деталь, починаючи від вибору матеріалів стелі, стін і підлоги, закінчуючи підбором всього медичного обладнання та його розташуванням у відсіку. Ящики, шафи, сидіння, медична апаратура, сумки і все інше виготовлялися з урахуванням швидкого / зручного доступу до них, досвіду медичних працівників та основних стандартів. Підлога виконана наливним способом, що дозволяє мити її під натиском води з використанням миючих засобів. Поверхня не ковзає, створюючи комфортні умови для роботи персоналу навіть при русі на високій швидкості.

Також велика увага приділялася кріпленням обладнання, так як безпека медичного персоналу та пацієнтів в такому транспорті має найбільший пріоритет.

Медичне обладнання підбиралося також ретельно, завдяки цьому багато бригад автомобілів швидкої допомоги по всій Україні будуть оснащені апаратурою, яка використовується в автомобілях швидкої допомоги провідних світових країнах.

В результаті такого підходу оснащення та компоновка салону при здачі автомобілів були визнані медичними фахівцями дуже зручними та ефективними для перевезення пацієнтів у важких та критичних станах.

Якщо потрібно купити автомобіль швидкої допомоги, ми готові поставити моделі, зібрані за найвищими технічними і експлуатаційними стандартами з урахуванням індивідуальних потреб замовників.

Відео партії автомобілів швидкої медичної допомоги на базі Volkswagen Crafter.

Відео комплектації автомобілів швидкої допомоги типу В.

Наверх