Ще один паливозаправник Polycar на базі ГАЗон NEXT.

Паливозаправник є одним з найважливіших засобів спецтехніки, поширеним в господарської діяльності. Виробництво даного виду продукції – це один із напрямів продуктового портфеля Polycar.

Представляємо вашій увазі нову розробку такого типу – паливозаправну машину на базі шасі вантажного авто ГАЗон NEXT. Даний транспортний засіб нами оснащено посиленою рамною конструкцією, що становить основу пересувного, автономного паливозаправного комплексу. Кожна секція в свою чергу має окремий люк, дихальний та донний клапани. Для комфортного обслуговування секції передбачені спеціальні трапи та висувний поручень.

Встановлений нами резервуар для паливних ресурсів – це металева цистерна ємністю 5 м³ (з двома відсіками), виготовлена з якісної сталі, що відповідає всім нормам.

Автомобіль оснащений всім необхідним обладнанням від відомих виробників:

  • заправний пістолет Piusi A120;
  • насос, який перекачує паливо СВН-80;
  • витратомір OGM-А25.

Дана міні-АЗС може чудово експлуатуватися в найрізноманітніших секторах промислового та сільськогосподарського виробництва. Представлена тут машина виготовлена на замовлення для великого агропромислового підприємства, що експлуатує великий парк сільгосптехніки. Однак купити паливозаправник даного зразка можна для його застосування в ряді інших виробничих галузей, наприклад:

  • лісотехнічна та лісозаготівельна сфери;
  • будівельне та дорожньо-будівельне виробництва;
  • автотранспортні підприємства.

А також комунальні господарства, підрозділи силових відомств та інші напрямки діяльності, в яких застосовуються транспортні засоби, оснащені ДВС та потребують швидкої дозаправки паливом в польових умовах.

Наверх