Клієнти обирають надійних партнерів – передана ще одна партія вахтовок!

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та є партнером і постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виробляє кузова для виконання різних завдань, передала клієнту чергову партію вахтовок. Виробництво такого специфічного транспорту вимагає не тільки високої якості виконання, а й безумовної надійності. Тому повторне звернення клієнтів із завданням зробити та поставити нову партію такої техніки, лише підтверджує рівень виконання.

Оскільки сфера застосування вахтових автомобілів, як правило, це складні умови експлуатації, дороги, дуже часто без покриття, де потрібен повний привід, а доставка фахівців до місця роботи не може бути зірвана, у виробництві важлива будь-яка дрібниця. І якщо вантажне шасі з колісною формулою 4х4 і достатнім кліренсом просто необхідно, то все, що надбудовується, має повністю відповідати побажанням клієнта і умовам. Нова партія таких авто в цьому плані не стала винятком. А якщо врахувати, що це не перше звернення клієнта в компанію «Спец-Ком-Сервіс», робота була завершена в термін, а клієнт залишився задоволений черговим досвідом співпраці.

Що ж стосується технічних характеристик, то вахтовка виконана на шасі автомобіля Iveco EuroCargo, оснащеного системою повного приводу та відповідає екологічному стандарту Євро-5. Сам же автомобіль розрахований на перевезення 22 осіб, для кожного з яких передбачено окреме сидіння. Через специфіку галузей, в яких працює такий тип транспорту, сидіння повинні мати ремені безпеки, бути травмобезпечними, з оббивкою, стійкою до зносу, а також забезпечувати належний рівень комфорту. Також за комфорт в фургоні відповідає кліматичне обладнання, а саме подвійна система обігріву: автономний дизельний повітряний обігрівач та система кондиціонування салону. Завдяки стінкам загальною товщиною 50 мм в фургоні зберігається комфортний заданий температурний режим, не залежно, холод або спека за бортом.

Зрозуміло, що перераховані вище опції, це далеко не повний список устаткування, яке встановлюється на техніку подібного роду. «Тонке» налаштування, щоб вахтовий автомобіль повністю відповідав очікуванням та вимогам клієнта, це один з найважливіших принципів, за яким працює компанія «Спец-Ком-Сервіс». Саме тому і повторні замовлення приходять все частіше. Не варто експериментувати, якщо необхідно купити дійсно якісну та надійну техніку, особливо якщо є перевірені досвідчені фахівці з виробництва.

Відео партії вахтовок на Iveco Eurocargo.

Наверх