Налагоджено виробництво санітарних автомобілів на базі нових моделей.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є постачальником комерційних автомобілів та виробником різноманітної спецтехніки пропонує своїм клієнтам нові рішення для медичної сфери. Санітарний автомобіль, який служить для швидкого і безпечного транспортування пацієнта, тепер доступний в двох нових варіантах. Клієнтам, які бажають купити санітарний автомобіль, варто звернути увагу на новинки: санітарні Fiat Doblo і Fiat Ducato.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс» виготовила два санітарних автомобіля, які прямо зараз можуть бути швидко передані клієнтам.

Вибір саме на автомобілях Fiat зовсім невипадковий, оскільки ця техніка дуже популярна в Україні, і легкі комерційні автомобілі знайшли своє застосування в самих різних сферах. Це і доставка вантажів, і виконання пасажирських перевезень і багато іншого, де необхідний доступний, але в той же час, надійний автомобіль, готовий до непростих українських доріг. Відносно оснащення санітарних автомобілів на базі Doblo та Ducato, у виробництві був врахований весь позитивний досвід, який накопичено компанією в процесі взаємодії з клієнтами, які вже користуються такою технікою.

Автомобілі, доступні для передачі клієнтам отримали тепло, вібро та шумоізоляцію, згідно вимог до таких транспортних засобів. У салоні передбачено місце для розміщення носилок, а також крісла для медичних працівників, з підлокітниками і триточковими ременями безпеки. Також в салоні передбачений поручень з кріпленням для інфузійних розчинів, шафа для зберігання медикаментів і медичного обладнання, припливно-витяжної вентилятор, кондиціонер салону, автономний обігрівач та LED-освітлення. Автомобілі, з необхідним для такого транспорту обклеюванням та спецсигналами, готові до експлуатації і можуть бути оперативно передані клієнтам.

Відео санітарного автомобіля на базі Fiat Ducato.

Відео санітарного автомобіля на базі Fiat Doblo.

Наверх