Унікальні технічні рішення в новому евакуаторі на базі Iveco Daily 65c15.

Про евакуатори згадують тоді, коли будь-яка інша техніка допомогти не в змозі. Це анітрохи не зменшує їх значущості – спеціалізоване використання тільки збільшує цінність транспортного автомобіля для безлічі сфер.

Саме такий універсальний евакуатор ми представили в нашому новому проекті. Дорожня робоча конячка здатна на багато що, але про застосування трохи пізніше, для початку розкриємо технічні можливості.

Виробництво евакуаторної платформи велося на базі средньотонажної вантажівки Iveco Daily 65С15. Особливості платформи полягають в її власній вазі. Завдяки тому, що основні елементи конструкції виконані з алюмінію вага платформи становить лише 600 кг. При таких параметрах даний евакуатор дозволить перевозити легкові автомобілі різного класу з повною масою до 3 500 кг.

Завдяки таким унікальним технічним рішенням відкривається нова ніша для використання маневрених комфортабельних малотоннажних вантажівок в напрямку евакуації і може бути корисно, як приватним сервісам перевезення так і міським комунальним службам. Оптимальне поєднання економічності і можливостей по вантажопідйомності є ефективним інструментом при наданні такого роду послуг.

Трохи про характеристики самої платформи.

Силові поздовжні лонжерони виконані зі сталі і з метою корозійної стійкості оброблені методом гарячого цинкування. Настил платформи, обведення, і трапи виконані зі спеціального посиленого алюмінієвого профілю. Передня стінка платформи виконана у вигляді захисної арки, при цьому висота арки на рівні заднього оглядового вікна для забезпечення кращої оглядовості в дзеркало заднього виду.

Розміри і маса платформи:

  • Довжина, мм – 6570.
  • Ширина, мм – 2200.
  • Вага платформи, кг – 600.

За примусове затягування техніки, яка не здатна пересуватися своїм ходом, відповідає лебідка з електричним приводом DragonWinch DWM 12000 HD. Лебідка має направляючі, які дозволяють пересувати її від одного краю платформи до іншого для зручності і комфорту при різних ситуаціях навантаження. Під час транспортування трапи укладаються горизонтально під основною платформою.

Евакуатор обладнаний усіма необхідними системами для безпечного руху по дорогах і евакуації автомобілів:

  • наявність технологічних ящиків для додаткового обладнання;
  • задній з’їзд виконаний зі згином для забезпечення більш плавного заїзду / затягування автомобілів на платформу;
  • сигнально-світлові вогні встановлені за правилами, передбаченими в Законі України для евакуаційної техніки;
  • додаткове освітлення на арці для роботи в темний час доби.

Для компаній, які вирішили купити евакуатор, ризикнемо підказати додаткові сфери застосування. Крім транспортування легкових авто можна перевозити складську, комунальну та будівельну спецтехніку в межах вантажопідйомності, включаючи навантажувачі, катки, електрокари, міні-екскаватори тощо

Ми завжди готові стати вашим надійним партнером у постачанні якісної і унікальної техніки.

Наверх