Здійснено постачання чергової партії спеціальних автомобілів.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є партнером і постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виробляє кузова для виконання різних завдань, нещодавно завершила виробництво і здійснила поставку клієнту чергової партії автомобілів, які будуть працювати в комунальній сфері. З урахуванням завдань, які клієнт ставить перед технікою подібного роду, були виконані всі необхідні роботи по «тонкому» налаштуванню, щоб автомобілі могли повноцінно працювати в обслуговуванні та ремонті.

Регіональні комунальні служби все частіше замислюються про оновлення своїх автопарків. І хоча тенденції до заміни морально і технічно застарілої техніки є, проте, в міських господарствах різних масштабів як і раніше залишаються автомобілі, які давно відпрацювали свій ресурс. Тому, щоб задовольнити попит на техніку, яка, наприклад, використовується для оперативного реагування на позаштатні ситуації, компанія «Спец-Ком-Сервіс» налагодила виробництво і успішно здійснює поставки таких автомобілів своїм клієнтам.

Так, одним із нещодавніх прикладів оновлення існуючих аварійно-бригадних автомобілів в комунальному господарстві одного з обласних центрів, стала передача 2 одиниць автомобілів, які будуть нести службу, забезпечуючи поточний та аварійний ремонт мереж міського водоканалу. Автомобілі, обрані в якості «бази», вже встигли себе добре зарекомендувати на наших дорогах і додаткового представлення, швидше за все, не потребують. Йдеться про одну з моделей шасі МАЗ з колісною формулою 4х2, з посиленою ресорою та вантажопідйомністю 5 700 кг.

Фургон, який традиційно, як і будь-яка інша техніка, яка поставляється клієнтам компанією «Спец-Ком-Сервіс», виконаний з урахуванням всіх необхідних вимог та з чітким дотриманням технологічних процесів виробництва. Габарити і форма були обрані так, щоб, з одного боку, надбудова дозволяла максимально близько під’їхати до точки виклику, з іншого, щоб забезпечити, як перевезення необхідних для роботи матеріалів, так і комфорт для самої бригади ремонтників.

Для цього кузов розділений на два відсіки: перший – для перевезення ремонтної бригади, яка може налічувати до 6 осіб, другий – технологічний, для перевезення різного устаткування і проведення робіт. Персоналу, крім багатьох інших, доступні такі важливі опції, як автономний дизельний обігрівач, пасажирські місця з ременями безпеки, стіл і зона, де можна привести себе в порядок після роботи. Що стосується технологічного відсіку, внутрішня обшивка виконана з вологостійкого композитного матеріалу, а в самому відсіку доступні два інструментальних ящика, ізольований ящик для генератора з швидким доступом зовні, автономний дизельний обігрівач, а також інше необхідне обладнання для вирішення першочергових завдань.

Відео аварійно-бригадного автомобіля на базі МАЗ 437121.

Наверх