Вийшов ще один рефрижераторний фургон покращеного типу.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка більше 10 років є партнером і постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виробляє кузова для виконання різних завдань під брендом «POLYCAR», випустила ще один рефрижераторний фургон поліпшеного типу, в рамках виконання замовлення для клієнта. У самий найближчий час будуть завершені роботи по установці холодильного обладнання, після чого автомобіль буде переданий клієнту.

Наявність в автопарку техніки для бізнесу, який пов’язаний з доставкою та перевезенням вантажів, що вимагають певного температурного режиму, не так примха, скільки необхідність. Багато в чому, саме якість доставленого до точки реалізації, або ж на виробництво, продукту, визначатиме подальший успіх та репутацію бізнесу. При цьому, зовсім неважливо, на вулиці літо чи зима, так як підтримка певної температури ставиться в такий же пріоритет, як і терміни доставки.

Тому, для того, щоб задовольнити зростаючий попит клієнтів на техніку, яка здатна вирішувати завдання з доставки та перевезення вантажів з дотриманням певних температурних умов, компанія виробила та поставила клієнту рефрижераторний фургон покращеного типу. Відмінними властивостями цієї техніки, яка вигідно відрізняється від аналогічної техніки, вже присутньої на ринку, стали матеріали, що використовуються в конструкції, а також комплектація, яка забезпечує комфортну експлуатацію.

Виробництво рефрижераторних фургонів такого типу вимагає особливого підходу на кожному етапі, і ми чітко розуміли, що партнерам вже недостатньо просто перевезти продукцію з пункту А в пункт Б. Щоб не бути «ще одним виробником» ми пропонуємо новий рівень якості техніки, який клієнт відчує у всьому: починаючи з традиційного індивідуального підходу на етапі обговорення замовлення, закінчуючи передачею ключів.

Що ж стосується технічної складової даного рефрижераторного фургона, то в якості шасі використана комерційна модель Ford Transit в модифікації з середньою базою. Серед особливостей самого фургона варто відзначити бескаркасную конструкцію, з зовнішнім обрамленням з анодованого алюмінію і 13 м3 корисного об’єму. Завдяки використанню у зовнішній та внутрішній обшивці армованого склопластику, власник може не переживати за зносостійкість, що в свою чергу збереже його від додаткових експлуатаційних витрат. Температурний режим від 0 до +12 градусів задається холодильним обладнанням Thermal Master T500H3, а збереження встановленого температурного режиму забезпечують панелі, з яких виконані стінки, двері і дах фургона, а також термоізольована підлога. Не багато виробників в Україні пропонують платформу, виконану з алюмінієвих профілів, таке виконання дозволяє зберігати корисну вантажопідйомність автомобіля, а також значно збільшує термін служби за рахунок стійкості до корозії.

Крім цього, для рефрижераторного фургона, в списку «базових» опцій значаться позиції, які забезпечують практичність та безпеку, і часто, не доступні у інших виробників. Наприклад, в конструкції передбачені LED-ліхтарі в самому фургоні, а також габаритні та маркерні ліхтарі, алюмінієві відбійники, висувна драбина, захисні гумові відбійники на дверному порталі, нержавіюча фурнітура та багато іншого від провідних світових виробників.

Наверх