Завершено роботу з виробництва промтоварного фургону

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, успішно завершила роботу над проектом з виробництва промтоварного фургону. . Автомобіль, який буде використовуватися для виконання з доставки, передано клієнту і приступив до виконання завдань.

Так чи інакше, але поступове повернення до роботи різних компаній зі сфер бізнесу, пов’язаних із перевезеннями, свідчить про відновлення ділової активності. Особливо добре простежується там, де зростає попит на логістичні послуги. При цьому, як і раніше, клієнтам, які займаються доставкою, насамперед необхідні автомобілі, кузов яких забезпечує захист вантажу від впливу довкілля. Саме тому надбудова у вигляді промтоварного фургона має все більший попит.

Враховуючи великий досвід у виробництві подібних автомобілів, основою було обрано шасі китайського автовиробника Dongfeng. Використання шасі саме цього автовиробника – далеко не перший досвід компанії. Завдяки оптимальному поєднанню експлуатаційних характеристик, таких як економічний та тяговитий дизельний двигун стандарту Євро-5, що працює в парі з механічною коробкою перемикання передач, габаритних розмірів, а також достатньою вантажопідйомністю, шасі цього виробника все частіше вибирають клієнти. Там, де немає необхідності переплачувати за іменитий бренд і при цьому отримати надійну техніку, вибір саме цих шасі стає очевидним.

Що ж до характеристик самої надбудови, то сам промтоварний фургон має каркасну конструкцію, виконану зі сталі та обрамлений по периметру алюмінієвим куточком. Стіни фургона виготовлені з алюмінієвих композитних панелей, які мають значний ступінь корозійної стійкості, чим збільшує термін експлуатації та знижує періодичні витрати на ремонт. Крім цього, для підвищення практичності, підлога фургона виконана з бакелітової вологостійкої фанери, що дозволяє, при необхідності здійснювати прибирання та утримувати кузов у ​​чистоті. Також крім інших рішень, покликаних підвищити рівень практичності та зносостійкості: внутрішня обшивка гладкою фанерою на висоту 1250 мм від підлоги та смуги для кріплення вантажу на бічних стінках в один ряд.

Також фургон обладнаний всім необхідним, що передбачається для таких автомобілів: LED-освітлення у фургоні, габаритні та маркерні вогні зовні, гумові відбійники на дверному порталі, висувні оцинковані сходи та бічні захисні пристрої. Крім цього, як додаткові опції: оцинкування платформи фургона, 10 петель фіксації вантажу з розрахунковим навантаженням в 500 кг кожна і захист внутрішніх стінок фургона від пошкоджень рифленим алюмінієвим профілем.

Наверх