Новий рівень якості у виробництві санітарних автомобілів.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є партнером та постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виробляє кузови для виконання різних завдань, удосконалила процес виготовлення та якість санітарних автомобілів власного виробництва. Масштабний аудит виробничих процесів, перегляд пулу партнерів-постачальників, вибір відповідних високому рівню якості варіантів, комплектуючих і устаткування, дали позитивний результат. Виробництво такої техніки, яка раніше виготовлялася в одиничних екземплярах, на сьогоднішній день стало повноцінним напрямком і зараз компанія готова задовольняти попит клієнтів.

Дуже часто, від такого важливого спеціального транспорту, яким є санітарні автомобілі, залежить не просто швидкість транспортування пацієнта. Для цього виду техніки не може бути компромісів, так як саме якість і самої техніки, і конструкції, може забезпечити успіх в наданні медичної допомоги. Швидкість під’їзду до місця виклику, своєчасне надання першої медичної допомоги, оснащеність необхідним обладнанням, можливість транспортування пацієнта, як в місті, так і за містом, і, звичайно ж, комфортні умови для роботи бригади медиків.

У новому поколінні санітарних автомобілів, які пропонуються Polycar, були враховані побажання та рекомендації клієнтів, а перед запуском виробництва був проведений ряд опитувань. Такий підхід дозволив реалізувати у виробництві практично всі вимоги, що є важливими для клієнтів, в процесі експлуатації санітарних автомобілів. При цьому, зміни, втілені в нових моделях санітарних автомобілів, які вже передаються клієнтам, носять далеко не косметичний характер.

Тепер клієнтам компанії доступні для замовлення та поставки санітарні автомобілі, які виконані на базі перевірених Renault Master і Renault Trafic. Саме ці моделі в якості основи були вибрані не випадково та запропоновані клієнтам: експлуатаційні характеристики і габаритні розміри автомобіля, дійсно добре підходять для вирішення таких завдань. Якщо не вдаватися в перерахування повного списку деталей поліпшень, які були проведені в процесі оновлення виробництва, уваги заслуговує новий підхід щодо ключових напрямів. Такі важливі елементи медичного салону, як матеріали обшивки, укомплектованість носилками та прийомним пристроєм, кількість передбачених для розміщення і кріплення медичного обладнання опцій, та багато іншого, виконано з урахуванням державних стандартів, які діють для такого роду техніки і дозволяють надавати необхідну медичну допомогу тим, хто її потребує ще до приїзду в клініку.

Також ми пропонуємо виробництво санітарних автомобілів на базі: FIAT Doblo, Peugeot Partner, Opel Combo, Ford Connect Van, Peugeot Expert, Opel Vivaro, Ford Custom, Opel Movano, FIAT Ducato и Peugeot Boxer. Детальну інформацію ви можете отримати у менеджерів компанії за телефонами, вказаними в розділі «Контакти».

Відео санітарного автомобіля на базі Renault Master.

Наверх