Завершено виробництво та постачання великої партії хлібних фургонів.

Наша компанія недавно передала понад 20 одиниць хлібних фургонів. В рамках контракту, поставка автомобілів, які призначені для здійснення перевезення та доставки хлібобулочних виробів, була виконана в обумовлені терміни, а також з урахуванням всіх побажань замовника.

Логістиці, такої вимогливої до умов доставки продукції, якої є різні кондитерські та хлібобулочні вироби, зазвичай, характерна ціла низка умов. І обов’язкова відповідність цим умовам багато в чому визначає наскільки буде успішним бізнес партнерів. Найважливішими параметрами при цьому стають можливість забезпечення санітарних норм і герметичності конструкції, що дозволить бути впевненим у збереженні продукції при перевезенні, надійні комплектуючі та практичні матеріали, що використовуються при виробництві, а також якість виконання конструкції фургона.

Зрозуміло, що до характерних для подібної техніки вимог, в більшості випадків, додаються індивідуальні особливості, які необхідно реалізувати під конкретного клієнта. Це може бути і певний бренд, і модифікація шасі і звичайно ж обсяг, що дозволяє розмістити певну кількість лотків. В рамках виконання замовлення наша компанія  максимально врахувала всі побажання свого клієнта і в підсумку була поставлена партія хлібних фургонів двох типів, виконаних на основі шасі автомобіля Renault Master.

Модель, обрана в якості «основи», крім хороших експлуатаційних характеристик, завдяки своїми габаритними розмірами відмінно підходить на роль фургона для розвезення, як в місті, так і для доставки продукції по маршруту «місто-передмістя». Сам же хлібний фургон, в залежності від обсягу, може перевозити 96 лотків або 120, в такому випадку в конструкції передбачено 4 та 5 дверей, відповідно. Щодо характеристик фургона, то сам каркас виконаний зі сталі, стінки з композитного алюмінію зовні із захистом з анодованого алюмінієвого профілю, внутрішні направляючі касети виготовлені з нержавіючої сталі. Сама ж платформа, для забезпечення легкості, але, в той же час міцності, виконана із спеціальних алюмінієвих профілів.

Відео хлібних фургонів на Renault Master.

Наверх