Клієнтам доступні рішення для бізнесу на базі автомобілів китайських брендів.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є партнером та постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виробляє кузови для виконання різних завдань, успішно завершила роботу по виробництву двох автомобілів з борт-тентом та ізотермічним фургоном. І хоча подібні рішення компанія освоїла в виробництві вже давно і має значний досвід, уваги саме це замовлення заслуговує з іншої причини. Бортова платформа з тентом та ізотермічний фургон, які використовуються для перевезення вантажів, були зроблені і змонтовані згідно запиту клієнта, на шасі вантажних автомобілів, імпортованих в Україну з Китаю.

Оскільки на ринку нових автомобілів з’являються варіанти шасі, які, за інших рівних умов, не поступаються іменитим європейським автовиробникам, все частіше клієнти звертають увагу на китайську техніку. І якщо ще якихось десять-п’ятнадцять років тому це вважалося чимось екзотичним, зараз такі автомобілі, як легкові, так і вантажні, складають значну частину потоку на українських дорогах. Певною мірою, завдяки тому, що якість цієї техніки значно зросла, але, при цьому, ціна як і раніше залишається на рівні, який вигідно відрізняється, на фоні конкурентів, тому зростає і попит у клієнтів.

Щоб забезпечити клієнтам можливість замовити і купити спеціальну техніку, де в якості шасі використані вантажні автомобілі, вироблені в Китаї, компанія «Спец-Ком-Сервіс» налагодила виробництво широкого асортименту варіантів. Тепер, на вибір клієнтам доступна більш бюджетна техніка, при тій же високій якості надбудов. Залежно від завдань та сфери діяльності, для замовлення доступні різні варіанти бортових платформ, ізотермічних фургонів, промтоварних фургонів, виробництво яких успішно налагоджено в компанії і багато-багато іншого.

Що ж стосується останнього виконаного замовлення, то бортова тентована платформа та ізотермічний фургон були виготовлені і змонтовані на шасі вантажних автомобілів DongFeng, які надав наш партнер компанія «Техноторг». Ці автомобілі знають в Україні вже не перший рік, тому вибір виглядає обґрунтованим і логічним. Габаритні розміри, тяговитий та економічний дизельний двигун, продумане та ергономічне робоче місце водія, дозволяють цим автомобілям користуватися високою популярністю, коли немає сенсу переплачувати за «бренд». В процесі виробництва самих кузовів широко використаний алюмінієвий профіль, який дозволив максимально полегшити конструкцію, а за безпеку відповідають бічний захист (веловідбійник) і маркерні вогні. Як і у всіх інших проектах нашої компанії, в даному випадку, замовнику не доведеться переживати за якість матеріалів та комплектуючих, всі вони підбиралися довгий час і пройшли перевірку в багатьох сферах діяльності і умовах, саме тому вони використовуються у виробництві наших кузовів.

Наверх