Завершено проект з виробництва вдосконаленого рефрижераторного фургона!

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є партнером та постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виробляє кузова для виконання різних завдань, завершила термоізоляцію цільнометалевого кузова Fiat Ducato і установку холодильного обладнання. Заслуговує на увагу не сам факт виробництва та здачі проекту, а ряд реалізованих удосконалень, які зроблять експлуатацію автомобіля для бізнесу ще комфортніше.

В ряду спеціальної техніки, яку виробляє компанія для клієнтів, особливу увагу заслуговують рефрижераторні фургони. Найважливішою властивістю таких автомобілів стає можливість доставки та перевезення товарів, які вимагають чіткого дотримання температурного режиму. При цьому, мова йде не просто про температуру навколишнього середовища, а про мінусові температури, для підтримки стану заморозки.

Оскільки компанія постійно шукає способи і шляхи пропонувати своїм клієнтам кращі рішення, новий проект виробництва рефрижераторного фургона саме з цієї категорії. Маючи значний досвід роботи з клієнтами, які не перший рік експлуатують техніку, вироблену компанією раніше, новий проект втілив в собі все те, на що звертають увагу клієнти.

Як часто виробники, в процесі виробництва, просто інтегруют капсулу кубічної форми в простір фургона. При цьому, зрозуміло, така форма відбирає частину об’єму, який може бути використаний з користю, для розміщення вантажів і товару. Тому в процесі реалізації саме цього замовлення клієнта, компанія мала намір оптимізувати форму внутрішньої капсули, зберігаючи всі переваги для такого типу фургона.

Відійшовши від квадратних форм, використовуючи в проектуванні більш ергономічні та обтічні контури, вдалося отримати форму, яка практично повністю повторює внутрішній контур кузова. При цьому, переваги для клієнта очевидні, оскільки такий підхід в реалізації проекту дозволив збільшити корисний об’єм, а також поліпшити зовнішній вигляд. Також варто звернути увагу, що для внутрішньої обшивки був використаний новий тип матеріалу – більш міцний та зносостійкий, що також оцінять клієнти в процесі експлуатації. Крім цього, для того, щоб покращення та вдосконалення конструкції не викликали зміни такого найважливішого параметра як ціна, вдалося оптимізувати кількість витратних матеріалів, що позитивно відобразилося на кінцевій вартості проекту. Для створення і підтримки необхідного температурного режиму було встановлено надійне холодильне обладнання Carrier.

Наверх