На експорт відвантажено перший спецавтомобіль Polycar.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є постачальником комерційних автомобілів, а також виготовляє кузови для виконання різних завдань, виконала чергове замовлення. У рамках великого проекту виконано постачання спеціального автомобіля, який призначений для виконання робіт з ремонту теплових мереж зарубіжної компанії.

У більшості випадків на службі у комунальних служб, як і раніше, використовуються автомобілі, які далеко не перший рік служать для ремонту різних об’єктів. Тому оновлення парків комунальних господарств виглядає цілком логічним, особливо з огляду на зношеність мереж. Автопарки багатьох зарубіжних компаній не є винятком, але внутрішній ринок немає можливості запропонувати якісну продукцію.

Виробництво автомобілів, які призначені для усунення аварій, вже давно освоєно компанією, але це не заважає постійно вдосконалювати якість і сам процес виробництва. Так, партія автомобілів, яка була зроблена для клієнта, виконана на основі шасі автомобіля ISUZU NPR 75L-K, який повністю відповідає специфіці роботи. Сам же кузов-фургон виконаний таким чином, що розділення на два відсіки дозволяє перевозити ремонтну бригаду та спеціалізоване обладнання. При цьому обидва відсіки термоізольовані, що однозначно додає комфорту ремонтникам, а також забезпечує нормальну температуру для обладнання.

Прагнучи поліпшення запропонованої клієнтам продукції, компанія дедалі частіше звертається до технологій, які дозволяють вийти на новий рівень. Партія спеціальних автомобілів не стала винятком. У процесі виробництва надбудови, її обладнання та монтажу на шасі автомобіля, на чільне місце були поставлені використання нових, більш якісних матеріалів, реалізація ряду особливостей, що роблять ще більш комфортним процес експлуатації, ну і звичайно ж, ефективність, завдяки чому вдалося вдосконалити ключові етапи.

Для нашої компанії це замовлення стало важливим кроком, який говорить про визнання високої якості виробництва та повної відповідності високим запитам, які висувають до цих автомобілів за межами України.

Відео аварійно-ремонтного автомобіля на базі Isuzu NPR 75.

Наверх