Велика партія промтоварних фургонів успішно працює у сфері поштового зв’язку.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, не перший рік співпрацює з одним із лідерів поштових послуг в Україні. Той факт, що партнер задоволений якістю продукції, підтверджується розміщенням замовлення та його успішним виконанням, у рамках якого оператор поштового зв’язку на початку цього року поповнив свій автопарк шістнадцятьма новими вантажними автомобілями.

Коли йдеться про необхідність забезпечити населення такою важливою та необхідною послугою, як доставка кореспонденції, поштових відправлень, на перший план виходить розмір та надійність автопарку. При цьому автомобілям і людям не завжди доводиться працювати в безпечних умовах, особливо коли в країні війна. Проте статус найбільшого і досвідченого оператора поштових послуг зобов’язує підтримувати репутацію лідера, навіть не дивлячись на такі умови.

Найчастіше для забезпечення виконання завдань, таких як доставка внутрішніх відправлень, посилок, бандеролей та листів, достатньо того, щоб вантаж був захищений від впливу навколишнього середовища та виконаний з надійних матеріалів, які прослужать довго. Крім цього, автомобіль повинен забезпечувати оперативність завантаження та розвантаження, щоб час простою був мінімальним. Тому для вирішення цього завдання компанії-замовнику було запропоновано автомобіль з надбудовою у вигляді промтоварного фургона, додатково обладнаного гідробортом DHOLLANDIA.

«Цей клієнт вже давно з нами і ми, без перебільшення, пишаємося фактом співпраці. Після отримання замовлення, ми зробили все можливе, щоб така велика партія була проведена оперативно та передана вчасно. На щастя, ми встигли завершити роботу над проектом перед початком війни і наш партнер відразу ж почав використовувати ці автомобілі», зазначили у прес-службі компанії.

Що ж до технічної складової виконаного замовлення, то як шасі клієнт вибрав модель Isuzu NQR 90 M, що добре зарекомендувала себе в подібних перевезеннях. Сама ж надбудова забезпечує герметичність, що виключає ймовірність попадання вологи у фургон, а корисний об’єм дозволяє за один раз перевезти не менше 12 контейнерів розміром 950*720 мм, наявність гідроборту значно прискорює та спрощує процес завантаження та розвантаження. На даний момент автомобілі Isuzu з промтоварними фургонами активно використовуються компанією для доставки пошти до різних регіонів країни, у тому числі ті, в яких відбуваються бойові дії.

Наверх