Завершено проект із виробництва авторефрижератора Hyundai HD65.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є постачальником комерційних автомобілів, а також виготовляє кузови для виконання різних завдань, передала клієнту рефрижераторний автомобіль, виконаний на базі Hyundai HD65. Замовлення, яке передбачало виробництво спеціального автомобіля завершено і авторефрижератор поповнив автопарк компанії клієнта.

Коли йдеться про необхідність забезпечити бізнес з транспортування вантажів, що вимагають суворого дотримання температурного режиму, важко уявити успішну роботу без спеціальних автомобілів, як авторефрижератор. Більше того, виробництво та оснащення такої техніки неможливе, без досвіду реалізації подібних проектів та чіткого контролю якості на кожному з етапів. Саме тому клієнт вибрав серед різних пропозицій співпрацю з компанією, яка готова гарантувати індивідуальний підхід, якість та, звичайно ж, професіоналізм у виробництві рефрижераторних автомобілів.

Якщо ж зупинитися більш детально на конструкції самого термічного фургона, то він є сендвіч-панельною модифікацією і виконаний із застосуванням безкаркасної технології. Це робить конструкцію легшою, без втрати міцності. Самі стінки фургону товщиною 50 мм мають тришарову структуру. Передня стінка, як це має бути у техніки такого роду, адаптована заставними елементами для монтажу холодильного обладнання. У свою чергу підлога фургона також термоізольована і також виконана з трьох шарів, які забезпечують необхідний рівень термоізоляції та міцності. Таким чином, конструкція фургона забезпечує надійну термоізоляцію в процесі перевезення вантажів, чутливих до дотримання особливого температурного режиму.

Що стосується холодильного обладнання, то в процесі підбору оптимального рішення для клієнта, з урахуванням обсягу фургона в 16 м3, рефрижераторний автомобіль обладнаний холодильно-опалювальною установкою, що забезпечує робочий діапазон температур від -20 до +15 С° при роботі від двигуна автомобіля або від мережі 380 В. Також у конструкції фургона передбачена установка гідроборту, розрахованого на навантаження 1000 кг, що значно підвищує практичність і скорочує час, необхідний для розвантаження або завантаження фургона.

Наверх