Завершено виробництво великої партії автомобілів швидкої допомоги.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виготовляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, нещодавно закінчила проект з виробництва спеціальних автомобілів, які вже рятують життя. На цей раз, в рамках замовлення, для клієнта була виготовлена партія автомобілів швидкої допомоги, на базі шасі німецького автовиробника Volkswagen Crafter. При цьому, на окрему увагу заслуговує факт, що це вже не перший досвід виконання таких замовлень, а значить клієнти вибирають партнера, який має досвід і гарантує якість.

В умовах, коли швидкість та своєчасність надання медичної допомоги важко переоцінити, найважливішою ланкою є можливість доставки бригади медиків. При цьому медичні працівники повинні мати у своєму розпорядженні не лише базовий набір необхідних інструментів, а й обладнання, здатне стабілізувати та рятувати життя. Більше того, спеціальний автомобіль швидкої допомоги має забезпечувати можливість роботи ще дорогою до медичного закладу. У більшості випадків, саме перші хвилини та надана протягом цього часу допомога визначає надалі стан пацієнта і без перебільшення, чи він житиме.

Щоб вирішувати такі важливі завдання, було запропоновано рішення, яке вже пройшло обкатку раніше, а сама техніка вже встигла себе добре зарекомендувати саме в цій сфері. Як основу було взято легкий комерційний автомобіль із суцільнометалевим фургоном. Вибір очевидний, особливо якщо врахувати, що автомобілі Volkswagen широко застосовуються в різних сферах, починаючи від доставки, закінчуючи службою швидкої допомоги. Саме наша компанія деякий час тому запропонувала використати даний автомобіль для виробництва автомобілів швидкої допомоги в Україні, зараз ця перша велика партією працює у всіх регіонах України.

Завдяки тому, що фургон Crafter забезпечує достатній простір по висоті, це надає медикам можливість працювати стоячи, що значно полегшує надання медичної допомоги. Крім цього, саме розміри фургона дозволяють розмістити на борту максимально можливий перелік обладнання, надаючи бригаді найширші можливості, щоб ще до передачі пацієнта до клініки зробити все можливе. Так як у таких сферах як надання медичної допомоги економити та експериментувати не можна, вся партія фургонів була оснащена технікою брендів, які є загальновизнаними та використовуються багатьма передовими медичними службами світу. Оскільки в умовах навіть такого досить просторого кузова важлива продумана ергономіка та практичність, все обладнання заховано в ніші, надійно закріплено, що дає можливість бригаді не турбуватися про розміщення таких, здавалося б громіздких речей, як ноші, балони з киснем тощо.

Наверх