Завершено виробництво автомобіля з бортовою платформою та краном-маніпулятором.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різноманітні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу давно та дуже успішно освоїла виробництво автомобілів, що забезпечують багатофункціональність. Одним із таких проектів стало виробництво техніки, що поєднує можливість здійснювати вантажоперевезення та бути автономним, коли йдеться про необхідність участі крана. Результатом стало виконання замовлення, згідно з яким для клієнта було успішно передано автомобіль із надбудовою у вигляді бортової платформи та краном-маніпулятором.

Все частіше клієнти в пошуку рішень для виконання завдань шукають можливість отримати «кілька» спеціальних автомобілів в одному. Так буває, коли практичність та раціональний підхід ставлять у пріоритет. І справді, якщо йдеться про те, що в більшості випадків для перевезення вантажу достатньо бортової платформи, при цьому часто потрібен кран, що широко використовується в таких сферах як логістика, евакуаційні роботи, комунальне господарство, оптимальним вибором є саме платформа з краном-маніпулятор.

При цьому у виробництві таких багатофункціональних і без перебільшення універсальних автомобілів на першому місці зазвичай виступає досвід виконання подібних замовлень. Саме досвід дозволяє пропонувати клієнту найкраще рішення, найкраще поєднання матеріалів, набір комплектуючих та, звичайно ж, оптимальне обладнання. Оскільки кількість реалізованих подібних проектів Polycar вже перевалила за кілька тисяч, у процесі реалізації цього замовлення клієнт отримав автомобіль, який повністю відповідає очікуванням.

Як основу було взято шасі автомобіля Isuzu NPR75L-M, який завдяки своїм розмірам та експлуатаційним характеристикам ідеально підходить для монтажу надбудов саме такого роду. Сама бортова платформа побудована з холоднокатанних гнутих профілів і швелерів, оброблених двокомпонентними акриловими грунтами і антикором, тоді як борти, для полегшення конструкції виконані з анодованих алюмінієвих профілів, а в якості підлоги використана вологостійка бакелітова фанера. Другий елемент надбудови – крано-маніпуляторна установка, одного з найвідоміших виробників подібної техніки, компанії HYVA, розрахована на вантажний момент 6,3 т/м і має виліт стріли 8,64 м. Вибрана клієнтом модифікація забезпечує максимальну вантажопідйомність 2515 кг., вантажопідйомність при повному вильоті стріли складає 655 кг.

Наверх