Ще один проект з виробництва бортового автомобіля з краном-маніпулятором HYVA завершено.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є постачальником комерційних автомобілів, а також виробляє кузови для виконання різних завдань, завершила роботу з виробництва спеціального автомобіля, оснащеного краном-маніпулятором та бортовою платформою. Замовлення, згідно з яким на шасі вантажного автомобіля Isuzu має бути змонтований кран-маніпулятор HYVA, вже передано клієнту.

Все частіше клієнти, яким потрібні автомобілі для виконання завдань у сферах, де потрібна вантажопідйомна техніка, звертаються із замовленнями до тих, хто має великий досвід. Тому і замовлення на виробництво, яке надійшло від клієнта в Polycar виглядає логічним. Без перебільшення, на даний момент складно знайти компанію, яка мала б за плечима такий досвід вирішення завдань з виробництва надбудов та монтажу різної вантажопідйомної техніки.

Цього разу, згідно з технічним завданням, детально складеним, для того, щоб врахувати всі побажання клієнта та особливості технічних характеристик, було успішно реалізовано проект, який передбачав виробництво автомобіля, оснащеного краном-маніпулятором. При цьому чітко простежується тенденція, коли клієнт не бажає економити на надійності та якості, вибираючи перевірені комбінації шасі, кузовного та вантажопідйомного обладнання. Саме тому, в якості основи, було обрано шасі автомобіля Isuzu NPR 75L-M від нашого надійного партнера офіційного дистриб’ютора Isuzu в Україні, компанії «Комтранскомплект». Ці шасі вже давно перевірені нашими дорогами, кліматом, витривалістю при не завжди ідеальному паливі та користуються все більшою популярністю в Україні.

Що ж до надбудови, то вся конструкція, у вигляді бортової платформи, була зроблена на потужностях Polycar. Вже традиційно, у виробництві кузова були використані матеріали, які забезпечують надійність конструкції та зносостійкість.

З урахуванням специфіки бізнесу та завдань, що стоятимуть перед обладнанням, клієнту було підібрано модифікацію крано-маніпуляторного обладнання HYVA HB 60 E3. Дана модель розрахована на максимальну вантажопідйомність 2515 кілограм, вантажопідйомність при повному вильоті стріли (8,64 метра) дозволяє піднімати до 655 кілограм вантажу.При цьому вага самої установки становить лише 930 кілограм, що дозволяє, при необхідності, більш ефективно використовувати бортову платформу для навантаження та транспортування вантажів. Оскільки ми є офіційним дистриб’ютором техніки HYVA в Україні, замовник отримав все необхідне обладнання вчасно та може бути впевненим у сервісі, пов’язаному з обслуговуванням та наявністю додаткового обладнання.

Зрозуміло, сам автомобіль та його конструкція передбачають комплектацію такими необхідними опціями, як кнопка аварійного вимкнення, механічною базою аутригерів, гідравлічним насосом, гаком та кріпленням до крано-маніпуляторної установки.

Наверх