Чергову партію промтоварних фургонів передали клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR», виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, здійснила передачу клієнту партії промтоварних фургонів, які вже працюють та приносять прибуток власнику.

Навіть у такий непростий час для всієї країни, коли різні сфери бізнесу, або змушені простоювати, або тільки-но повертаються до роботи, дуже важливим є збереження можливості задовольняти попит клієнтів. Зрозуміло, що ринок перевезень поступово повертатиметься до тієї активності і тих обсягів, які були до початку війни, проте, вже зараз низка компаній замислюється про розширення та оновлення своїх автопарків. І саме тоді виходить на перший план наявність досвіду та ресурсів, що дозволяють не лише запропонувати оптимальне рішення, а й реалізувати його у стислий термін.

Підтвердженням того, що економіка так чи інакше почала оживати і бізнес потребує логістичних послуг, стало чергове замовлення клієнта. Згідно з технічною специфікацією замовнику для роботи були потрібні кілька автомобілів з надбудовою у вигляді промтоварного фургона. Кузови такого типу дуже поширені і користуються великою популярністю, оскільки універсальні і дозволяють перевозити вантажі або товар, які необхідно захистити від зовнішнього середовища.

Завдяки тому, що компанія вже не перший рік виробляє різну техніку, в процесі проектування та власне виробництва, були реалізовані вже добре перевірені рішення та матеріали. Оскільки техніка такого типу повинна оптимально відповідати специфіці бізнесу клієнта, у конструкції були застосовані напрацювання, які забезпечують надійність, а самі матеріали розраховані на найсуворіші умови експлуатації та забезпечують високий рівень зносостійкості.

Щодо технічної сторони проекту, то вибір клієнта був за автомобілями Hyundai. Це середньотонажне шасі, яке розраховане на вантажопідйомність у 4,5 тонни. Автомобіль оснащений турбодизельним двигуном, який працюючи в парі з механічною коробкою перемикання передач, забезпечує ефективність та економічність. Серед інших очевидних переваг, продумана конструкція кабіни, ціла низка систем безпеки, а також значний запас автономності завдяки збільшеному паливному баку.

Наверх