В Polycar завершили роботу з виробництва двох евакуаторів.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є постачальником комерційних автомобілів, а також виготовляє кузови для виконання різних завдань, успішно виконала замовлення клієнта з виробництва двох одиниць спеціальної техніки. Найближчим часом партія автомобілів, виконаних на базі вантажного шасі Daewoo Maximus та передбачених для евакуації легкового автотранспорту, будуть передані клієнту та розпочнуть виконання завдань.

Для того, щоб власникам автомобілів забезпечити можливість якісної та безпечної доставки до місця ремонту або евакуації на штрафну стоянку, наша компанія виконала ще один варіант евакуаторів. Йдеться про налагодження виробництва евакуаторів, розрахованих на навантаження та транспортування автомобілів загальною масою до 6200 кілограм. А якщо врахувати, що більша частина легкових автомобілів має масу до 3 000 кілограм, передані клієнту евакуатори дозволяють завантажити та перевезти практично будь-який легковий автомобіль та деякі вантажні.

Якщо ж звернутися до технічної складової проекту, то згідно вибору клієнта, як «база», для встановлення евакуаційної платформи, було обрано вантажне шасі Daewoo Maximus HC6CA. Що ж до самої платформи, у конструкції передбачені висувні трапи, які разом з електричною лебідкою з тяговим зусиллям 6 700 кілограм, дозволяють завантажити автомобіль самоходом. Якщо ж через конструктивні особливості автомобіля або аварії колеса заблоковані і завантаження накатом неможливе, конструкція спеціального автомобіля пропонує крано-маніпуляторну установку. Вибір клієнта був зупинений на крано-маніпуляторній установці Palfinger. Залежно від регульованого вильоту стріли, установка дозволяє завантажити вантаж вагою 1480 кілограм при максимальному вильоті стріли і 6200 кг при мінімальному вильоті стріли.

Що ж до інших особливостей переданих клієнту евакуаторів, то автомобілі мають все необхідне сигнально-світлове обладнання відповідно до вимог Закону України щодо оснащення автомобіля спеціального призначення (евакуатора). У списку встановленого проблискові маячки жовтого кольору на всю ширину даху, сигнальні вогні жовтого кольору по бортах платформи, світловідбиваючі смуги на передньому бампері. Окрім обов’язкового, спеціальний автомобіль оснащений додатковим обладнанням, таким як підкатні візки, стяжні ремені, траверси та прожектори, для роботи в слабоосвітлених місцях.

Наверх