В Polycar виконали ще декілька важких самоскидів.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є постачальником комерційних автомобілів, а також виробляє кузови для виконання різних завдань, постійно розвивається, пропонуючи нові рішення для різних сфер бізнесу. Тепер клієнтам компанії, яким необхідна техніка для перевезення різних вантажів з вивантаженням шляхом перекидання кузова, доступні важкі самоскиди на базі вантажного шасі автомобілів Daewoo-Maximus. Виробництво першої партії, що складається з двох екземплярів вантажопідйомністю 10 тонн, успішно завершено та автомобілі вже передані клієнту.

Зростаюча активність у будівельній сфері, а також у сфері ремонту та будівництва доріг і комунальній сфері передбачає необхідність забезпечення бізнесу технікою, яка б допомагала у виконанні таких завдань, як перевезення сипучих вантажів дорогами загального користування. При цьому, для клієнтів, які потребують такої особливої техніки, як важкі самоскиди, на перше місце виходять такі параметри, як надійність та витривалість, висока рентабельність та економічність. Все це повністю здатні забезпечити самоскиди, вироблені в Polycar. Цей проект було виконано для комунального підприємства Деснянського району міста Києва.

При цьому, таким важливим для клієнта характеристикам самого шасі повинні відповідати висока якість виробництва кузова, а також обладнання, що забезпечує розвантаження вантажів, що перевозяться. Саме тому в конструкції кузова самоскида використані механізми від постачальників, якість продукції яких не потребує перевірки. Для підняття кузова використовується гідравлічний механізм компанії HYVA, офіційним дистриб’ютором техніки якої в Україні є наша компанія. Окрім надійності та хорошої репутації, використання саме цієї гідравліки дає клієнтам можливість отримати всі переваги обслуговування від офіційного дистриб’ютора. Те саме справедливо і для кузова, виготовленого компанією: товщина сталі стінок і підлоги кузова вибиралася з розрахунком, щоб не просто забезпечити перевезення вантажу розрахункової маси, але й забезпечити запас міцності конструкції.

Тому якщо необхідно купити самоскидну техніку, яка дозволить не тільки забезпечити безперебійне функціонування, але водночас має гарне поєднання «ціна-якість», не треба далеко ходити. Достатньо звернутися до наших спеціалістів, які керуючись принципом індивідуального підходу до кожного клієнта, зможуть налаштувати оптимальний варіант саме для Вашого бізнесу.

Наверх