В Polycar завершили проект з виробництва ще одного варіанта зерновозу.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є постачальником комерційних автомобілів, а також виробляє кузови для виконання різних завдань, закінчила роботу з виробництва автомобіля, призначеного для перевезення зерна. Автомобіль, який використовуватиметься клієнтом для виконання логістичних завдань у процесі збирання врожаю, вже переданий замовнику з чітким дотриманням обумовлених термінів.

У сільськогосподарському бізнесі, щоб бути готовим до роботи у розпал сезону, необхідно забезпечити наявність техніки у міжсезоння. І справді, коли дозріває врожай зернових і треба думати, як його вчасно зібрати і без затримок транспортувати на елеватор, шукати де купити зерновоз трохи пізно. Саме тому клієнт зараз звернувся із замовленням на виробництво автомобіля, який вже влітку буде залучено до перевезення зібраного зерна. Клієнт замовив цей автомобіль на заміну старого і йому було запропоновано модель з гарним співвідношенням ціна/якість на базі шасі від корейського виробника Hyundai.

Зерновоз, виробництво якого було успішно завершено і автомобіль був переданий клієнту, представляє автомобіль, кузов якого призначений для перевезення сипучих вантажів, таких як зерно. Іншими словами, автомобіль Hyundai EX8 оснащений самоскидною платформою, конструкція якої дозволяє здійснювати розвантаження зерна на три сторони. Це значно підвищує зручність використання автомобіля, тому що звільняє водія від необхідності здійснювати зайві маневри, перш ніж стати на розвантаження. Оскільки до транспортування зерна висуваються певні умови, такі як захист від можливих опадів, у списку додаткового обладнання передбачений тент.

Що стосується рухомої частини кузова, то вона є металевою конструкцією платформи з настилом підлоги, виконаного з металу. Так як зерновоз передбачає вивантаження на три сторони, то кузов має нерухомий передній борт, тоді як решта трьох рухомі. Зрозуміло, що зерновоз із самоскидним кузовом повинен рухатися без збоїв і забезпечувати високу надійність експлуатації. Саме тому як гідравлічне обладнання було обрано комплект від одного з лідерів цієї техніки – компанії HYVA.

Наверх