Виконано замовлення на виробництво автопаливозаправника та техніка передана клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, завжди готова запропонувати широкий асортимент варіантів техніки своїм клієнтам. . При цьому замовнику доступний практично весь перелік надбудов, починаючи з відносно простої у виробництві бортової платформи, закінчуючи спеціальною технікою, що використовується для заправки інших автомобілів паливом. Тому успішне завершення роботи над проектом, результатом якого став автопаливозаправник, з подальшою передачею його клієнту лише підтвердило репутацію компанії.

Подібний вид спеціальної техніки вже давно використовується в різних сферах бізнесу, особливо там, де кінцевий споживач, а саме інші автомобілі недоцільно ганяти до автозаправних станцій. Також такі автомобілі широко використовуються там, де у місцях роботи техніки немає автозаправних комплексів. Широке використання автопаливозаправників, наприклад, агрофірмами різних масштабів, дозволяє в активні фази посівної або ж збирання врожаю, працювати в полі практично цілодобово. Зрозуміло, це впливає на ефективність ведення бізнесу, оскільки саме час є вирішальним, коли йдеться про польові роботи.

Виробництво такої специфічної техніки, як автопаливозаправник, завжди пов’язане з дуже високими стандартами якості самої конструкції, а також її елементів. Коли мова заходить про забезпечення доставки палива та безпечну заправку техніки, на перший план виходить вже наявний досвід компанії. Можливість задовольнити вимоги клієнта, який буде на 100% задоволений результатом, це стає ключовим аргументом при виборі компанії для виробництва такої техніки.

Щодо технічної складової, то в якості основи було обрано шасі вантажного автомобіля MAN TGM 18, на який була змонтована сама надбудова. І якщо технічні характеристики «бази», крім надійного двигуна та значного кліренсу, який дозволить доставити паливо навіть туди, де немає підготовленого дорожнього покриття, навряд чи цікаві, то детальні характеристики надбудови такі. Цистерна еліптичної форми має об’єм 10 м3 та розділена на 3 секції: 2 секції власне для палива та одна секція об’ємом 1,3 м3 призначена для AdBlue. Сама ж цистерна виконана з нержавіючої сталі має показник рівня заповнення, а як стандартне обладнання насос, витратомір, кілька фільтрів, заливний рукав та заправні пістолети.

Наверх