Завершено проект виробництва промтоварного фургона на базі DongFeng.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR», виробляє різні варіанти кузовів для різних сфер бізнесу та постачає всілякі модифікації комерційних автомобілів, закінчила ще один виробничий проект – автомобіль з надбудовою у вигляді промтоварного фургону, який змонтований на базі вантажного шасі Dong Feng.

В умовах, коли активність того чи іншого бізнесу визначає стан економіки країни в цілому, особливо коли йдеться про такий складний час, як війна, важко переоцінити обережне пожвавлення у різних сферах. Тим більше, якщо специфіка бізнесу пов’язана з перевезенням та доставкою. Від того, наскільки чітко та злагоджено працюватиме логістика, залежатиме не лише сам бізнес, скільки клієнти, які обрали саме цього партнера. Тому розміщення клієнтом замовлення на виробництво автомобіля з кузовом промтоварний фургон є саме цією ознакою поступового повернення до діяльності.

Маючи величезний досвід у виробництві техніки такого роду, клієнту було забезпечено традиційний індивідуальний підхід, щоб отриманий результат ідеально відповідав очікуванням. Як базу було обрано шасі автовиробника, який вже не перший рік присутній на ринку України. Вантажні автомобілі DongFeng зуміли зарекомендувати себе як невибагливі, доступні в обслуговуванні та прийнятні за ціною, що дозволяє бізнесу не нести додаткових витрат.

Що ж до конструкції самого фургона, то вона є сталевим каркасом з обробкою по периметру алюмінієвим куточком. Платформа виконана як монолітна конструкція із холоднокатанного металевого профілю. Оскільки промтоварний фургон повинен, з одного боку, захищати вантаж від впливу зовнішнього середовища і при цьому забезпечувати практичність, стіни виконані з алюмінієвих панелей, а підлога з бакелітової фанери. Традиційно для такого типу кузова в комплектації передбачені петлі фіксації вантажу в підлозі, внутрішні стінки фургону облицьовані рифленим алюмінієвим профілем заввишки 200 мм. і до висоти 1250 мм від підлоги обшиті гладкою фанерою.

Крім цього, на увагу заслуговує дверний портал і дверна фурнітура, виконані з нержавіючої сталі, гумові відбійники на дверному порталі і висувні оцинковані сходи і ручка, для зручного доступу до фургону. Щодо безпеки у конструкції передбачені бічні відбійники, що знижують ризик аварій за участю велосипеда.

Наверх