Завершено виробництво великої партії автомобілів швидкої допомоги

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, завершила проект з виробництва партії автомобілів швидкої допомоги. Автомобілі, замовлення на виробництво яких було розміщено в рамках програми розвитку ООН за підтримки Уряду Канади, вже передано клієнту та успішно несуть службу.

В умовах війни, в якій наша країна живе майже п’ять місяців, дуже важливими та дуже потрібними є будь-які прояви підтримки міжнародних партнерів. І йдеться не лише про засоби, які допомагають стримувати агресію. Оперативне надання медичної допомоги, наявність достатнього парку автомобілів та їх оснащеність у мирний час були найважливішим елементом, щоб рятувати життя людей. Зараз же, попит та необхідність у сучасних автомобілях швидкої допомоги зріс у рази, та можливість забезпечити медиків такою технікою у пріоритеті.

Тому, щоб покращити ситуацію з рухомим складом автомобілів, які рятуватимуть життя українців, уряд Канади в рамках програми розвитку ООН розмістив замовлення на виробництво партії автомобілів швидкої допомоги. Як основу було взято FIAT Ducato у модифікації L2H2. Автомобілі повною мірою укомплектовані всім необхідним обладнанням, яке дозволяє надавати весь комплекс медичної допомоги, перш ніж пацієнт потрапить до медичного закладу. Бригаді медиків доступні практично всі опції, які можуть знадобитися в автомобілях такого типу і які зараз використовуються в роботі: кисневі балони, монітор тиску, пульсоксиметр, глюкометр, дефібрилятор, електрокардіограф, транспортний холодильник для зберігання медикаментів та багато іншого, щоб надати невідкладну медичну допомогу.

«Важко переоцінити допомогу, яку нашим медикам надають міжнародні організації, особливо коли йдеться про ініціативу з боку країни, що сприяє у сфері медицини. Для нас, як компанії, отримання замовлення на виробництво такої техніки – це гордість, це визнання нашої репутації і це, звичайно ж, довіра, що ми можемо гарантувати якісне виконання завдання», зазначили у прес-службі компанії.

Наверх