Автомобіль з бортовою тентованою платформою та гідробортом передано клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, завжди готова йти на зустріч клієнту. Для того щоб бути максимально готовими до виконання практично будь-яких замовлень, каталог доступних рішень налічує кілька десятків варіантів спеціальних автомобілів. Тому клієнт завжди може розраховувати на те, що хоч би яким було замовлення за складністю, воно буде чітко виконаний у строк.

Нещодавно компанія успішно завершила роботу з виробництва автомобіля, модифікація якого є однією з найпоширеніших і користується високим попитом у клієнтів. Йдеться про автомобіль, на який монтується відносно проста конструкція, що дозволяє перевозити вантажі або товари, що вимагають захисту від впливу факторів довкілля, таких як волога. І справді бортова платформа з тентом дозволяє виконувати переважну більшість функцій, коли вантаж не вимагає особливих температурних умов у процесі перевезення.

Базовим автомобілем послужив Renault Master у модифікації L3. Що ж до технічного завдання та специфікації, автомобіль за бажанням клієнта був дооснащений гідробортом, завдяки якому стає більше сфер для застосування цього автомобіля. Насамперед така опція дозволяє значно полегшити проведення вантажно-розвантажувальних робіт. Для бізнесу це означає можливість здійснювати більше рейсів за одиницю часу, тим самим підвищуючи ефективність роботи. Також цей пристрій дозволяє зменшити кількість задіяних у процесі розвантаження та завантаження людей, що у свою чергу допомагає оптимізувати витрати. Ну і звичайно ж ця опція підвищує практичність автомобіля, який можна розвантажувати та завантажувати як із поверхні землі, так і з рампи. У цьому випадку за це відповідає гідроборт DHOLLANDIA, вантажопідйомністю 1000 кг.

З метою підвищення зносостійкості конструкції використовується оцинкований металевий профіль, з якого виконані борти, а статеве покриття виконано з бакелітової вологостійкої фанери. У свою чергу для тенту використана тканина від провідного європейського виробника.

Наверх