Завершено виробництво автомобіля з крано-маніпуляторною установкою

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, успішно завершила роботу над черговим проектом. На цей раз клієнт звернувся із замовленням на виробництво спеціального автомобіля, який завдяки крано-маніпуляторній установці значно розширює сфери застосування цієї техніки, а значить і її функціональність.

Автомобілі, які можуть бути багатофункціональними, забезпечуючи можливість застосування і в комунальному господарстві, і в будівництві, і в логістичному бізнесі, і виконувати інженерні завдання у військовій справі, мають все більший попит. І справді, набагато раціональніше і вигідніше мати в автопарку спеціальний автомобіль, який не вимагає при виконанні завдання додаткового ресурсу. І якщо раніше для виконання подібних завдань був необхідний кран та окремо вантажний автомобіль, зараз це можна реалізувати оптимальніше. Йдеться про те, що саме завдяки поєднанню вантажного кузова для доставки або перевезення вантажів, а також змонтованої на шасі крано-маніпуляторної установки більшість питань можна закрити одним автомобілем.

Говорячи про технічну частину, то клієнт віддав перевагу основі шасі вантажного автомобіля Hyundai EX10. Ці роботяги вже давно зарекомендували себе з кращого боку в українських клієнтів і часто застосовуються у найрізноманітніших сферах. Що ж до даного конкретного замовлення, шасі, крім хороших експлуатаційних характеристик, відрізняється компактністю, що дуже цінується, якщо йдеться про виконання робіт у міських умовах.

Сама ж крано-маніпуляторна установка від одного з найбільших виробників такої техніки компанії HYVA, а саме модель НВ80 Е2 вважається одним з кращих варіантів саме для середньотоннажних вантажних автомобілів, яким є Hyundai EX10. Щодо технічних характеристик, крано-маніпуляторна установка розрахована на вантажний момент 7,6 Тм, тоді як максимальний виліт стріли становить 7,05 метрів. Такі параметри дозволяють крано-маніпуляторній установці на мінімальному вильоті стріли забезпечувати вантажопідйомність 3100 кг, тоді як на максимальному вильоті стріла розрахована на 1050 кілограм. Крім високої якості крано-маніпуляторної установки, серед очевидних переваг, статус компанії, яка є офіційним представником HYVA в Україні, а це означає гарантію від виробника, висококваліфікований сервіс і підтримку 24/7.

Наверх