Виробництво аварійно-відновлювального автомобіля завершено і він передано клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, успішно завершила роботу над черговим проектом. Клієнту, який розмістив замовлення на виробництво техніки, яка використовуватиметься для обслуговування комунальних мереж, автомобіль передано в експлуатацію і на даний момент вже приступив до виконання своїх обов’язків.

Незалежно від регіону, комунальні підприємства постійно стикаються із необхідністю здійснення поточного ремонту та обслуговування комунальних мереж. Крім цього, внаслідок значного зносу самих мереж часто доводиться оперативно реагувати і в максимально стислий термін усувати аварії та їх наслідки. Особливо важливо це зараз, коли, крім цих основних завдань, існує потреба у відновленні інфраструктури, що постраждала від військових дій.

Більше того, до техніки, яка задіяна у роботі в такій специфічній сфері, як усунення аварій та здійснення ремонту, завжди висуваються особливі вимоги. Насамперед йдеться про можливість ергономічно розмістити в обмеженому просторі все необхідне обладнання. При цьому потрібно подбати і про комфорт для бригади фахівців, які власне здійснюватимуть ремонтні роботи. Саме тому клієнти все частіше звертаються до надійного та перевіреного партнера, який готовий враховувати всі побажання та забезпечувати високий рівень якості.

На цей раз в якості основи для спеціального автомобіля було взято шасі автомобіля Ford Transit, що відмінно поєднує в собі ціну, якість та експлуатаційні характеристики. Надбудова у вигляді фургона розрахована на перевезення спеціального обладнання та інвентарю. Фургон, розділений на два відсіки – технологічний та пасажирський, мають термоізоляцію, що забезпечить належний рівень комфорту для ремонтної бригади та дозволяє експлуатувати обладнання у комфортному температурному режимі. Щоб забезпечити оперативний доступ до обладнання, з обох боків фургона встановлені автомобільні штори ролетної системи з поперечним механізмом фіксації. Крім цього, у конструкції фургона передбачені дві симетрично розміщені ніші у передній частині кузова для кріплення зварювальних балонів.

Це не перший проект, який виконаний для даного підприємства, така з їхнього боку довіра викликана не випадково, а згодом плідної співпраці на проектах різної складності.

Наверх