Ще одна версія мобільного офісу виробництва Polycar

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, завершила виконання замовлення, яке передбачало виробництво мобільного офісу. Рішення, за допомогою якого послуги з роботи з населенням можна надавати практично у будь-якій точці України людям, позбавленим з тих чи інших причин можливості звернутися до стаціонарних пунктів прийому.

Все частіше різними компаніями та державними структурами використовується підхід, коли послуга, товар чи сервіс пропонується кінцевому споживачеві там, де зручно. Зараз можна отримати ту чи іншу послугу практично не виходячи з дому. При цьому зовсім не важливо, це замовлення та оформлення документів, медична послуга або консультація фахівців. Для вирішення подібних завдань використовуються або компактні автомобілі, якщо мова про доставку, або цілі мобільні офіси, якщо мова про великий комплекс послуг.

Тому, щоб забезпечити вирішення завдання клієнта, який потребував саме офіс на колесах, у виробництво було запущено проект, результатом якого стала приймальня на базі напівпричепа для надання різних видів послуг. Відповідно до технічного завдання, приймальня передбачає наявність кількох приміщень, таких як основна зона, де розплановано місце для команди та надання послуг клієнтам, зона очікування для гостей, виставкова кімната, клас для дітей, радіорубка, медичний кабінет, кабінет психолога, санвузол та склад.

З урахуванням того, що компанія вже мала неодноразовий успішний досвід виробництва подібної спеціальної техніки, такої як мобільні центри надання послуг населенню, мобільні штабні автомобілі, у виробництві мобільного офісу було реалізовано вже перевірені рішення. Більш того, коли йдеться саме про мобільні конструкції, недостатньо просто забезпечити можливість пересування або доставки, до самих приміщень висуваються вимоги як з позицій ергономіки, так і функціональної практичності. Саме цей підхід і було взято до уваги. Також у новій версії мобільного офісу продумано системи кондиціювання, освітлення, опалення, каналізації, вентиляції, інтернет тощо. Результатом стала передача клієнту повноцінного офісу, який практично нічим не відрізняється від звичайного, з різницею, що тепер географія надання послуг значно розширена.

Відео мобільного офісу на базі напівпричепа.

Наверх