Ще один клієнт отримав самоскиди нашого виробництва на базі Daewoo.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, передала клієнту успішно виконане замовлення. На цей раз проект передбачав виробництво самоскида, основою для якого стало шасі вантажного автомобіля Daewoo Maximus HC2AA. Постачання, яке передбачало виробництво та передачу двох одиниць такої техніки, було виконано чітко в строк.

Попит на перевезення сипких вантажів, які не вимагають захисту від зовнішніх факторів у процесі перевезення, зростає. У багатьох регіонах активно ведуться роботи з відновлення руйнувань та інфраструктури, також відновлено будівництво. Тому клієнти все частіше звертаються із замовленнями на виробництво автомобілів із надбудовою у вигляді самоскидної платформи. Більше того, чітко простежується тенденція, яка свідчить про зростання популярності саме південнокорейських шасі Daewoo.

«Ми спостерігаємо не лише зростання попиту на автомобілі, які широко використовуються у будівництві, таких як самоскиди. Швидше слід говорити про зростання популярності вантажних автомобілів Daewoo як таких серед наших клієнтів. Цей проект не просто не перший у нашому портфоліо. Працюючи саме із шасі Daewoo, ми накопичили значний асортимент рішень, які вже працюють на наших клієнтів. Це і самоскиди, і фургони промтоварні, і рефрижератори, і бортові платформи з маніпуляторами. І цей список ми розширюватимемо, оскільки є попит».

У рамках технічної специфікації, яка була погоджена з клієнтом, надбудова передбачає заднє розвантаження. Що ж стосується платформи, то її нерухома частина є жорсткою звареною конструкцією, прикріпленою до рами автомобіля, тоді як рухлива частина зварена з профільних труб, з настилом підлоги з металу. Знизу вона посилена спеціальною конструкцією, до якої приварюється опорний майданчик гідроциліндра. Також платформа обладнана стійками зі спеціальними запорами, що фіксують платформу у транспортному положенні.

Нагадаємо, що Daewoo Maximus HC2AA є шасі з колісною формулою 4*2 вантажопідйомністю 12,7 тонн. Двигун екологічного стандарту Євро-5, що працює в парі з механічною коробкою перемикання передач забезпечує майже 1000 Нм крутного моменту, що дозволяє вирішувати більшість завдань, особливо з урахуванням великого кліренсу.

Наверх