Клієнтам компанії доступний найширший набір рішень спецтехніки

Компанія “Спец-Ком-Сервіс”, яка вже понад 10 років працює під брендом “POLYCAR” та виготовляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, днями завершила виробництво та здійснила передачу клієнту двох одиниць спеціальної техніки. Цього разу клієнту була необхідна техніка, яка давала б змогу здійснювати перевезення вантажів, що не потребують спеціальних умов для транспортування, а також мультиліфт.

В умовах, коли для більшості клієнтів економія часу виходить на перший план, а можливість задовольнити попит і отримати одразу низку рішень для виконання робіт у різних сферах за принципом “єдиного вікна”, здатність компанії задовольняти такі запити клієнтів складно переоцінити. Уже недостатньо запропонувати клієнту якесь одне рішення, яке дасть змогу просто виконувати поставлені перед технікою завдання. Особливої цінності набуває універсальність у роботі партнера, що дає змогу клієнту отримати все, що потрібно для бізнесу в одному місці. Саме таким став черговий успішно завершений проєкт із виробництва бортової платформи та платформи з мультліфтом.

Завдяки величезному досвіду та винятковій універсальності в підходах до виконання замовлень цей проект став черговим підтвердженням високої якості роботи. Клієнту було передано два автомобілі IVECO, перший з яких отримав надбудову у вигляді бортової платформи. Конструкція являє собою платформу з посиленого металевого профілю з додатковим антикорозійним покриттям. Для виробництва бортів використано металевий профіль, а борти посередині розділені стійкою. Для забезпечення зносостійкості підлога виконана з рифленого металевого листа завтовшки 3 мм, оброблена ґрунтом і пофарбована. Також у конструкції передбачені такелажні петлі для фіксації вантажу і передній захисний каркас. А стосовно другого автомобіля, то він оснащений мультиліфтом HIAB XP22S61. Це порівняно новий напрямок для компанії. В даному випадку під замовника знайшли надійний варіант виробництва HIAB, який користується високим попитом у багатьох країнах завдяки високій якості та прийнятній ціні.

Наверх