Завершено виробництво аварійно-відновлювального автомобіля на базі Iveco.

Компанія “Спец-Ком-Сервіс”, яка вже понад 10 років працює під брендом “POLYCAR” та виготовляє різноманітні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, успішно завершила виробництво спеціального автомобіля та здійснила передачу клієнту. В результаті реалізації проєкту, клієнт отримав аварійно-відновлювальний автомобіль, який служитиме в комунальному господарстві.

Так чи інакше, але на дорогах великих і маленьких міст дедалі рідше зустрічаються ремонтні автомобілі, які давно застаріли морально та фізично, а терміни експлуатації деколи перевищують усі можливі допуски і великий внесок у цьому питанні зробила саме наша компанія. Завдяки зусиллям компаній, що займаються підтримкою комунальних комунікацій в робочому стані, ведеться постійне оновлення парку аварійно-відновлювальних автомобілів, що дає відчутний для споживачів послуг результат. 

У сучасних умовах, коли в пріоритеті готовність автомобіля виїхати на виклик у будь-який момент, на першому місці стоїть надійність, функціональність і можливість працювати в тісних умовах міста. Щоб отримати практично ідеальне поєднання вимог до автомобілів, які працюватимуть на об’єктах комунальної інфраструктури, крім перерахованих характеристик, важливими є матеріали, що використовуються у виробництві. Ну і, звісно ж, подібні замовлення завжди є своєрідним викликом для конструкторів, оскільки в дуже обмеженому обсязі необхідно розмістити не тільки обладнання, а й забезпечити належний рівень комфорту для ремонтної бригади. Ми завжди відмінно справлялися з цими питаннями, тому черговий замовник зупинився саме на нас.

Клієнту, як основу було запропоновано шасі автомобіля IVECO Daily з колісною базою 3750 мм, що дає змогу змонтувати сам фургон, який, своєю чергою, зможе взяти на борт все, що має мати у своєму розпорядженні аварійно-відновлювальний автомобіль. Конструкція фургона передбачає два відсіки – пасажирський і технологічний, з урахуванням того, що бригада, яка виїжджає на виклик, була забезпечена такими необхідними опціями, як окремі місця для сидінь, рундуки для особистих речей і двоточкові ремені безпеки, а також відкидний столик. Крім цього, відсік обладнаний автономним обігрівачем, для холодної пори. Технологічний відсік призначений для розміщення обладнання, інструменту та інших вантажів, а також передбачений верстак з лещатами для виконання різних робіт. Відсік виконаний зі зносостійких матеріалів, таких як рифлений алюмінієвий лист і вологостійкий металокомпозит. Також у конструкції фургона є технологічні ніші для перевезення бензинового генератора і для розміщення дрібного шанцевого інструменту, витратних матеріалів, тимчасових огорож і дорожніх знаків.

Наверх