Замовлення виробництва промтоварного фургона успішно виконано

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, виконала замовлення та передала клієнту автомобіль. Проект із виробництва автомобіля з надбудовою у вигляді промтоварного фургона було завершено з чітким дотриманням термінів та у повній відповідності до специфікації.

Клієнтам, бізнес яких пов’язаний з доставкою та логістикою вантажів, які не потребують спеціальних умов у процесі перевезення, все частіше потрібні автомобілі з фургоном. З одного боку, досить проста конструкція дозволяє забезпечити мінімально необхідний захист вантажу від впливу вологи, з іншого, розробка та власне виробництво та монтаж потребують професійного підходу. Важливим є правильний підбір матеріалів та їх поєднання, що надалі забезпечує практичність та стійкість різних елементів у процесі експлуатації.

Якщо раніше при замовленні таких автомобілів клієнтам було достатньо отримати герметичний кузов у ​​вигляді фургона, зараз звертається увага на найдрібніші деталі та елементи, оскільки саме від їхньої якості та раціональності використання залежатиме надійність. Саме тому в конструкції використовуються різні варіанти захисту каркаса від корозії. Сама ж платформа є зварною монолітною конструкцією з холоднокатанного металевого профілю, який також захищений антикорозійним покриттям, нанесеним методом гарячої цинкування. При цьому конструкція платформи отримала низку покращень, таких як посилені лонжерони.

Також, щоб захистити сам фургон від корозії і при цьому не додавати «зайвої» ваги, для обшивки використано алюмінієву композитну панель, а обрамлення каркасу з алюмінієвого профілю. Усередині підлога виконана з бакелітової вологостійкої фанери. Також за практичність у фургоні відповідають внутрішня обшивка із алюмінієвої композитної панелі, висотою 1250 мм від рівня підлоги. З додаткового обладнання: дверна фурнітура з нержавіючої сталі, пластикові підкрилки та висувні сходи.

Наверх