Виробництво автовишки завершено та техніка передана клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка майже півтора десятки років працює під брендом «POLYCAR» і займається виробництвом різних автомобілів, що використовуються у різних сферах бізнесу для вирішення різноманітних завдань, виконала роботу з виробництва спеціальної техніки. Клієнту передана автомобільна вежа, основою для якої стало шасі автомобіля Isuzu NQR90L, на який було змонтовано стрілу відомого та популярного у клієнтів турецького виробника Paksan.

Коли йдеться про виконання ремонтних робіт на об’єктах, які розташовані на певній висоті, то для виконання цих завдань практично неможливо обійтися без спеціальної техніки. При цьому дуже важливою є безпечна доставка ремонтної бригади, яка, власне, і виконуватиме висотні роботи. Саме для таких випадків бізнес та комунальні господарства залучають автопідйомники, які, залежно від специфіки виконуваних робіт, можуть бути обладнані телескопічними стрілами різної довжини та вантажопідйомності.

Завдяки великому досвіду виробництва автопідйомників, клієнту було запропоновано практично ідеальний варіант поєднання якості, експлуатаційних характеристик та ціни. І справді, вантажні шасі автомобілів Isuzu давно працюють у різних сферах та в різних амплуа, починаючи від звичайних бортових платформ і до таких складних з позицій виробництва конструкцій як автогідропідйомник. І для більшості випадків, коли клієнт потребує автомобіля, перевіреного складними умовами експлуатації в Україні, варіант Isuzu є оптимальним.

Те саме стосується і самого витягу, виробленого одним з найвідоміших виробників подібної техніки, турецькою фірмою Paksan. З моменту появи на ринку України підйомної техніки Paksan, а також завдяки тому, що компанія представлена офіційним дистриб’ютором, клієнти, окрім надійної та якісної техніки, завжди мають можливість отримати висококваліфіковане регламентне обслуговування або ж здійснити гарантійний та післягарантійний ремонт.

Що стосується ключових технічних характеристик, то базове шасі з колісною формулою 4*2 оснащеною дизельним двигуном потужністю 190 к.с., що відповідає екологічному стандарту Євро-5, і працює в парі з механічною коробкою перемикання передач. Сам витяг, змонтований на шасі, дозволяє підніматися на робочу висоту 28 метрів, а вантажопідйомність колиски становить 250 кг.

Наверх