Завершено виробництво великої партії автопаливозаправників.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виготовляє різноманітні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, нещодавно виконала замовлення на виробництво великої партії автомобілів. Більше десяти одиниць паливозаправників, виконаних на базі шасі автомобілів Ford, передано клієнту щоб нести службу та брати участь у рятувальних операціях.

Коли мова заходить про необхідність доставки та забезпечення паливом техніки, що працює на локаціях, поряд з якими немає автозаправних станцій, або ж цю техніку неможливо доставити без використання платформ для транспортування, для виконання подібних завдань залучається спеціальна техніка, така як паливозаправники. Подібні автомобілі не просто вирішують логістичні завдання, але є практично мобільними АЗС, які можуть забезпечувати техніку паливом без прив’язки до мереж заправних комплексів.

«Спеціальна техніка такого роду як паливозаправники користується все більшим попитом, а з урахуванням складності конструкції та самого процесу виробництва, не кожна компанія здатна забезпечити належний рівень виконання. Наш індивідуальний підхід до реалізації, рівень якості, величезний досвід таких замовлень, увага до дрібниць, це дозволяє нам забезпечувати клієнта надійною технікою», зазначили в прес-службі компанії.

Дійсно, в таких конструктивно складних проектах на перший план виходить досвід та наявність перевіреної конструкції. Крім цього, одним з найважливіших елементів, що забезпечують необхідний результат, щоб у процесі експлуатації не виникало проблем, є вибір надійних матеріалів, завдяки яким надбудова прослужить довго. Зрозуміло, не варто недооцінювати і саму основу, а саме шасі, яке має забезпечувати надійну роботу та безперебійну експлуатацію.

Якщо зупинитися докладніше на технічному боці проекту, то, як уже говорилося вище, основою для монтажу конструкції стали шасі FORD 1833, які завдяки своїй вантажопідйомності дозволяють розмістити цистерну об’ємом 10 м3. Ємність, розділена на дві секції виконана зі сталі, а в самій конструкції передбачений весь набір опцій, які мають бути у паливозаправників: починаючи клапанами на заливній горловині, насосом, фільтрами та заправним пістолетом, закінчуючи протипожежними засобами, маркувальними табличками та проблисковим маяком.

Наверх