Аварійно-відновлювальні служби обирають надійних партнерів

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виготовляє різноманітні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, нещодавно завершила роботу над проектом, який передбачав виробництво партії аварійно-відновлювальних автомобілів. Примітно, що це далеко не перше звернення саме цього клієнта з таким замовленням, що свідчить про задоволеність замовника якістю, підходом і термінами.

Необхідність регулярного обслуговування комунальних мереж, які відповідають за комфорт мешканців міст, не піддається сумніву. Саме працездатність комунікацій дозволяє постачати тепло, електрику чи воду споживачам. Для виконання робіт на таких складних об’єктах, не важливо, мова про регламентні роботи або про аварійні ситуації, потрібна спеціальна техніка, така як аварійно-відновлювальні автомобілі. І зараз вже недостатньо простого інструменту для того, щоб усунути проблему, як правило, через зношеність мереж, виконання робіт пов’язане із залученням обладнання, яке має бути розміщене максимально зручно на борту таких автомобілів. У свою чергу виконання завдання неможливе без участі людини, тому конструкція повинна бути розрахована на комфортні умови, як доставки, так і місця перебування ремонтної бригади на місці.

Враховуючи те, що аварійно-відновлювальні автомобілі найчастіше виконують роботу в міських умовах, оптимальним варіантом для цього стали шасі ISUZU NPR 75L-K. Завдяки габаритним розмірам, що дозволяють розмістити компактну надбудову, а також перевірену технічну складову самої основи та позитивний досвід використання клієнтом саме цих автомобілів, саме ця «база» була використана для виконання замовлення. Більш того, крім позитивного досвіду використання аварійно-відновлювальних автомобілів, клієнти гідно оцінили саму конструкцію, ергономіку та якість матеріалів, використаних у виробництві.

Що ж до самої надбудови, то конструкція є перевіреним рішенням, коли фургон розділений на два відсіки: технологічний, для різного роду обладнання та відсіку для комфортного перевезення ремонтної бригади. При цьому, крім комфорту, важливу роль відіграє стійкість до зносу, оскільки умови роботи часто далекі від ідеальних: там, де прогнозується високий ризик пошкоджень, використані металеві поверхні, стійкі до корозії. Крім цього, весь доступний простір фургона всередині та зовні використано по максимуму, щоб все необхідне було під рукою, але в той же час не заважало тоді, коли в тому чи іншому інструменті немає потреби прямо зараз.

Наверх