Партія автомобілів екстреної медичної допомоги на базі Volkswagen Crafter

ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» здійснило поставку партії автомобілів екстреної (швидкої) медичної допомоги на базі автомобілів Volkswagen Crafter. Поставка здійснена в рамках глобальної ініціативи з підтримки України «United24».

Автомобілі екстреної (швидкої) медичної допомоги типу С (реанімобілі) укомплектовані сучасним медичним обладнанням провідних світових виробників, зокрема, приймальним пристроєм STEM (Італія) з функцією амортизації для забезпечення максимального комфорту пацієнта, ношами та пристроєм для перенесення пацієнта, який сидить, Promeba (Іспанія), апаратом штучної вентиляції та аспіратором Ambulanc (КНР), дефібрилятором Reanibex (Іспанія), тощо.

Для забезпечення комфорту та безпеки лікарів та пацієнтів, автомобілі обладнані кондиціонером та автономним опалювачем, комфортними сидіннями, задньою підніжкою, додатковими ліхтарями для освітлення зон посадки-висадки пацієнтів.

Базовий автомобіль Volkswagen Crafter має повний привід, кондиціонер, передні та задні датчики паркування, електричний обігрів лобового скла, електричний обігрів та регулювання дзеркал заднього огляду.

Зараз ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» реалізує інші проекти по виробництву та поставці автомобілів екстреної (швидкої) медичної допомоги на базі автомобілів FIAT Ducato та Renault Master.

Відео огляд автомобіля екстреної медичної допомоги на базі Volkswagen Crafter.

 

Наверх