Завершено виробництво автоцистерни для перевезення питної води

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка майже півтора десятки років працює під брендом «POLYCAR» і займається виробництвом різних автомобілів, що використовуються у різних сферах бізнесу для вирішення різноманітних завдань, успішно завершила роботу над черговим проектом. У рамках виконання замовлення, клієнт отримав у терміни, обумовлені в договорі автомобільну цистерну, яка призначена для перевезення та доставки питної води. Як основу для виробництва було обрано шасі IVECO 120.

З урахуванням того, в яких умовах доводиться функціонувати різним комунальним службам регіонального рівня, часто виникає необхідність оперативної реакції на непередбачені обставини. При цьому, зовсім не важливо, про яку послугу йдеться: постачання електроенергії, теплоносія або такого необхідного ресурсу як питна вода. На перший план виходить можливість забезпечити населення, яке з тієї чи іншої причини тимчасово не має доступу до ресурсу всім необхідним. Саме для таких випадків безліч комунальних господарств бере на озброєння автомобільні цистерни, за допомогою яких можна доставити питну воду туди, де це потрібно тут і зараз.

Зрозуміло, що виробництво такої техніки, як цистерна, потребує не лише досвіду, а й наявності ресурсу, що дозволяє отримувати результат, що відповідає стандартам. Більше того, для транспортування такого специфічного вантажу як вода необхідно враховувати ще на етапі проектування особливості, які потрібно обов’язково врахувати в самій конструкції. Оскільки цей проект став черговим серед успішно реалізованих раніше, клієнт отримав техніку, при виробництві якої були використані надійні комплектуючі, що забезпечує високий рівень надійності та конструкція, що пройшла випробування на багатьох проектах нашого виробництва.

Що стосується технічної сторони проекту, то сама цистерна округлої форми на дві секції має два бічні майданчики і поручні для здійснення обслуговування ємності. Для виробництва цистерни була використана нержавіюча сталь, а для термоізоляції було взято пінополістирол. Конструкція цистерни передбачає гравітаційний злив, а вода може лунати через гребінку на п’ять кранів, що дозволяє уникати черг та оперативно забезпечувати водою населення.

Наверх