Завершено виробництво чергового евакуатора з краном-маніпулятором та техніка передана клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», що працює під брендом під брендом «POLYCAR» понад півтора десятки років і займається виробництвом різних варіантів спеціальної техніки для вирішення різноманітних завдань різних сфер бізнесу, успішно завершила роботу над ще одним проектом. Клієнту передано в експлуатацію евакуатор на базі вантажного автомобіля FORD 2633, який, крім платформи з гідравлічними відкидними апарелями, обладнаний краном-маніпулятором. Подібне поєднання значно розширює сферу застосування цього спецавтомобіля, відповідно клієнт може оптимізувати витрати у процесі виконання робіт.

Спеціальні автомобілі, подібні до тих, які нещодавно були передані клієнту, все частіше викликають інтерес у замовників. Завдяки особливостям конструкції клієнт фактично отримує техніку, яка може бути використана і для транспортування інших автомобілів, які з різних причин не можуть пересуватися, для доставки до місця роботи техніки, яка не може пересуватися дорогами загального користування, а також використовувати кран-маніпулятор для навантаження та вивантаження. Попит, що збільшується, знайшов відображення в портфоліо компанії, яка виконала вже не один десятків подібних замовлень на базі шасі різної вантажопідйомності.

На цей раз, один з наших партнерів компанія АВТЕК, надала нам базове шасі та кран маніпулятор для подальшого виготовлення завершеного транспортного засобу. В якості шасі вантажного автомобіля була обрана модель FORD 2633. З урахуванням завдань, які вирішуватиме цей евакуатор, його вантажопідйомності в 13 тон буде більш ніж достатньо. Кран-маніпулятор моделі 150E, від одного з відомих італійських виробників FASSІ, дозволяє здійснювати операції з вантажами від 1,6 до 6,1 тони в залежності від вильоту, чого також достатньо для виконання робіт клієнта. Серед особливостей конструкції, які варті уваги – аппарелі із гідравлічним приводом. Крім цього, на евакуаторну платформу змонтовано гідравлічну лебідку з тяговим зусиллям 13 607 кг, що також дозволяє здійснювати навантаження техніки.

Що ж до конструктивних деталей проекту, то вантажна платформа розрахована на перевезення транспортних засобів із габаритними розмірами 7000х2500х2500 мм. Сама платформа складається з підрамника, виготовленого з холоднокатанних гнутих профілів і швелерів, як покриття для підлоги використаний сталевий протяжний витяжний лист, товщиною 3 мм, а за захист кабіни відповідають передні дуги. Апарелі, що використовуються для завантаження автомобільної техніки самоходом або за допомогою лебідки, як і підлога платформи, виготовлені із сталевого витяжного просіченого листа, з розрахунковим навантаженням в 11 000 кг, а ширина заїзних трапів становить 600 мм.

Дякуємо нашим партнерам за надану можливість виготовити такий багатофункціональний вантажний автомобіль. На таких проектах наша співпраця лише зміцнюється і в найближчому майбутньому ми анонсуємо черговий спільний проект.

Наверх